• Головна
  • Пішохід, якого збив трамвай на Сихові, заплатить штраф
10:48, 21 листопада 2019 р.

Пішохід, якого збив трамвай на Сихові, заплатить штраф

Нещодавно Сихівський райсуд міста Львова розглянув справу про адміністративне правопорушення, що сталося на Сихові два місяці тому. За даними суду, 25 вересня 2019 року на пр. Червоної Калини, 36 пішохід у навушниках вийшов на трамвайну колію під час руху транспорту, внаслідок чого його збив трамвай. Громадський транспорт отримав механічні поошкодження, а пішохід - тілесні ушкодження.

Як повідомляє кореспондент сайту 032.ua, суд визнав пішохода винним за ст. 124 КУпАП, тобто у порушенні правил дорожнього руху. Пішохід визнав свою провину, на яку також вказували факти й докази слідчих.

Трамвай №8 на Сихові збив пішохода, фото: Варта-1

Трамвай №8 на Сихові збив пішохода, фото: Варта-1

Відтак, на чоловіка наклали штраф на користь держави у розмірі 340 гривень (20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян) та ще 384,2 грн судового збору. Якщо відповідач не заплатить вказані суми упродовж 15 днів з моменту винесення постанови, з нього стягнуть штраф у подвійному розмірі.

Нагадаємо, 25 вересня близько 9:30, на проспекті Червоної Калини у Львові трамвай №8 наїхав на пішохода. 50-річного потерпілого доставили у лікарню, а правоохоронці тим часом встановили, що чоловік йшов по колії в навушниках і не чув сигналу водія трамвая. При цьому гальмівний шлях трамвая склав орієнтовно 50 метрів.

Читайте також на нашому сайті інтерв'ю з львівським молодим художником, картини якого незаконним шляхом опинилися за кордоном, де їх продавали у приватні колекції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #трамвай #Сихів #пішохід #ДТП #аварія #збив #суд #постанова #штраф #райсуд
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,89
39,95
EUR
42,93
43,00
PLN
9,87
9,97
Оголошення
live comments feed...