• Головна
  • Яка ситуація зі світлом і теплом у школах та садочках Львова
17:35, 26 січня 2023 р.
Надійне джерело

Яка ситуація зі світлом і теплом у школах та садочках Львова

Зокрема, коли на велику кількість часу виключається світло, котельні теж не мають енергії і тепло не подається до шкіл і садочків Львова. 

Станом на 26 січня начальник управління освіти Львівської міської ради Андрій Закалюк розповів про ситуацію з відключенням світла і опалення в школах і дитячих садочках Львова і територіальної громади. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

"Коли в навчальних закладах пропадає електроенергія, заживити світлом всю школу, харчоблок, комп'ютери і прилади просто неможливо. Для цього потрібні генератори надзвичайно великої потужності.

Інше питання – це опалення. Більшість шкіл підключені до тепломережі міста. Відповідно, коли на велику кількість часу виключається світло, котельні теж не мають енергії і тепло не подається. Навчальні заклади не є повністю незалежні, тому не можуть підключити генератор і забезпечити себе теплом. Опалення подається з котелень, з ТЕЦ.

Ситуація з електроенергією у всіх закладах різна. Просимо всіх з розумінням ставитись до цього, тепліше одягати дітей, коли є така потреба, бо все ж таки наш пріоритет – якісна освіта дітей", - зазначив Андрій Закалюк.

Кожен навчальний заклад міста має генератор. Вони призначені для форс-мажорних обставин: світло в укриттях, заживлення інтернету, щоб діти могли зв'язатися з батьками. Також навчальні заклади є в другій черзі пунктів незламності, то в таких випадках генератори будуть використовувати для потреб мешканців (зарядки телефонів, нагрівання їжі.

Читайте також: Чому у Львові та області світло не завжди вимикають за графіком та інші актуальні відповіді

Фото на головній: з відкритих джерел

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #школа #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...