• Головна
  • Одяг наповнений свободою від Hype Laboratories
Новини компаній
15:00, 25 січня 2023 р.

Одяг наповнений свободою від Hype Laboratories

Новини компаній
Одяг наповнений свободою від Hype Laboratories, фото-1

Hype Laboratories виготовляє стиль та майбутнє для українських дітей.

Команда закарбувала історію української боротьби, створивши ексклюзивні NFT-токени та одяг під назвою «Президентські краші». Кожен персонаж уособлює наших воїнів ЗСУ, волонтерів, журналістів і кожного, хто працює задля перемоги України. Хедлайнерами колекції є новітні українські лідери, які відвойовують нашу суверенність та надихають мільйони українців. Також багато шуму у соціальних мережах підняли колекція Banderaciaga та дроп зі світловідбивними написами.

Одяг наповнений свободою від Hype Laboratories, фото-2

Одяг наповнений свободою на молекулярному рівні. Його зробили в епіцентрі боротьби за свободу люди, які цього прагнули. Виріб продумано до дрібниць. Оверсайз-силует дозволяє почуватися вільно, а образи українських лідерів і потужні гасла заявлять про вашу свободу всьому світу. Всі моделі унісекс, тому виглядають неймовірно як на чоловіках, так і на жінках!

Hype Laboratories прагне створити освітні табори для українських дітей-переселенців та дітей з інвалідністю. Це буде справжня школа майбутнього, де учні опановуватимуть, окрім звичних дисциплін, — трейдинг, криптовалюту, керування часом, маркетинг та ІТ. Освітній табір буде розташований серед чистої природи на заході України.

Одяг наповнений свободою від Hype Laboratories, фото-3

У 2024 році компанія Hype Laboratories планує розпочати будівництво «Camp of HYPE CHILDREN». Табір від Hype Laboratories — це школа майбутнього, візуалізація всього, про що мріяв кожен із нас, коли був дитиною. Від екстер‘єру до шкільної програми — тут все сприятиме драйвовому навчанню.

Одяг наповнений свободою від Hype Laboratories, фото-4

Поки проєкт табору знаходиться на етапі розробки, Hype Laboratories долучаються до інших благодійних заходів та створюють свої. Напередодні Різдва вчені Hype Laboratories поїхали у місто Дніпро у центр біженців, щоб влаштувати дітям новорічне свято та подарувати подарунки.

Купуючи одяг Hype Laboratories, ви підтримуєте благодійну місію з будівництва навчальних таборів для дітей-переселенців та інвалідів в Україні.

Одяг наповнений свободою від Hype Laboratories, фото-5
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,26
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...