• Головна
  • У Львові створюють мережу сучасних центрів психічного здоров’я
12:27, 14 січня 2023 р.
Надійне джерело

У Львові створюють мережу сучасних центрів психічного здоров’я

Наразі у Львові вже відкрили п'ять центрів психічного здоров'я в міських медичних закладах.

Станом на 14 січня управління охорони здоров'я Львова працює над створенням сучасних центрів психічного здоров'я. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради

"Центри психічного здоров'я важливі з багатьох причин. Найперше, вони надають допомогу, яка є більш доступною для людей, ніж психіатричні послуги. Це ближче до місця проживання, і люди можуть відвідувати центр та все одно виконувати обов'язки вдома чи на роботі. Також такі центри є місцем, де медична, психологічна та соціальна допомога може надаватися комплексно. Водночас, тут можуть надавати подальший супровід людям із важкими проблемами після спеціалізованого лікування", - зазначили в міському управлінні охорони здоров'я.

Центри психічного здоров'я уже діють: в поліклініці дитячої лікарні святого Миколая на вул. Орлика, у 5-тій лікарні на вул. Чупринки, у 5-тій поліклініці на вул. Виговського, у 2-гій поліклініці на вул. Симоненка та на базі центру "Незламні" на вулиці Мазепи. Найближчим часом запрацюють у інших міських поліклініках.

Звернутися в центри психічного здоров'я можна за скеруванням лікаря, за рекомендацією фахівця соціальних служб або самостійно.

Читайте також: У Львові в парку Високий замок встановили гойдалки та висадили понад 100 дерев

Фото на головній: Романа Балука

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #медики #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,26
PLN
10,05
10,08
Оголошення
live comments feed...