• Головна
  • Вікна із полікарбонату для заводу, ангара, складу та інших комерційних об'єктів
Новини компаній
13:00, 11 січня 2023 р.

Вікна із полікарбонату для заводу, ангара, складу та інших комерційних об'єктів

Новини компаній

Полікарбонат – популярний матеріал для перекриття віконних та вітражних просторів як у приватному секторі, так і для комерційного застосування. Все більше уваги будівельники приділяють цьому легкому і дуже міцному матеріалу саме під час будівництва промислових об’єктів:

  • виробничих корпусів для розташування обладнання та парку станків і обладнання з виробництва продукції;
  • офісних приміщень та приміщень для обслуговування персоналу на виробництві;
  • облаштування складів, гаражів та інших приміщень для логістичних завдань.

Полікрабонат має багато переваг, порівняно із іншими будівельними матеріалами, які мають виконувати функцію пропускання світла у приміщення. Порівняно із склом, цей міцний і водночас легкий, пластичний, простий у застосуванні матеріал має чимало інших переваг.

Вікна із полікарбонату для заводу, ангара, складу та інших комерційних об'єктів, фото-1

Ідеальний матеріал для промислових об’єктів та офісів

Полікарбонат може мати різні рівні прозорості:

  • майже відповідає прозорості звичайного скла;
  • напівпрозорий;
  • непрозора, матова поверхня;
  • поверхня, яка має певний колір.

Але для промислових об’єктів найголовнішою властивістю є можливість використовувати полікарбонатні поверхні тривалий час із збереженням властивостей локалізації повітряного простору всередині приміщення. Тобто ці поверхні створюють на тривалий час дуже потужний захист від температурних коливань. Також окрім герметичності, поверхні є витривалими до ударів вітру та механічних ушкоджень.

Вікна із полікарбонату для заводу, ангара, складу та інших комерційних об'єктів, фото-2

Підтримуємо температурний режим

Застосовуючи багатокамерний теплоізолюючий варіант засклення полікарбонатними матеріалами, можна досягти рівноваги температури, оскільки полікарбонатні листи добре захищають опалювальні приміщення від проникнення холоду. Під час спеки, цей матеріал не дасть змоги проникати всередину промислового приміщення повітря нагрітого до високої температури. Збереження певного температурного діапазону є важливим чинником для підтримки технологічних процесів та створення якісного середовища для роботи персоналу на виробництві.

Багатокамерна конструкція поверхонь із прозорих та інших різновидів полікарбонатних листів, може досягти показника рівня опору теплопередачі 0,45 - 2,5 м2°С/Вт. Такі показники мають кращі зразки металопластикових вікон, зокрема вікон з одно-, двокамерними склопакетами і теплим профілем.

Разом з тим є можливість застосовувати якісний світлопроникний полікарбонат, що застосовується для приміщень, які не потрібно опалювати. Не дивлячись на невисокі показники опору теплопередачі, цей полікарбонат з успіхом можна застосовувати у приміщеннях, де важлива сезонна робота або температурний режим не є важливими для роботи персоналу.

Вікна із полікарбонату для заводу, ангара, складу та інших комерційних об'єктів, фото-3

Монтаж власними силами і за лічені дні

Порівняно із складними для застосування, регулювання та встановлення металопластиковими вікнами чи звичайними скляними, полікарбонатні поверхні встановлюються без складної і вартісної підйомної техніки, оскільки матеріал є легким і міцним.

Для встановлення таких листів не потрібно мати навички чи спеціальний інструмент, крім звичайного набору який має слюсар чи ремонтник. Всі необхідні аксесуари для встановлення, включно із профілями і комплектуючими, надаються під час реалізації готових листів полікарбонату. Комплектація може розширюватись за бажанням замовника. Тому додаткових дій чи пошуку матеріалів не потрібно. Таким чином здешевлюється процес встановлення віконних та інших просторів та прискорюється введення у експлуатацію промислового об’єкта.

Оптимізація часу та ресурсів, що потрібні для будівництва або ремонту дають можливість найближчим часом отримати повністю підготовлене до застосування приміщення для виготовлення продукції. Зокрема приміщення, забезпечене всіма необхідними компонентами для продуктивної праці: комфортним тепловим і світловим режимом як для персоналу, так і для ефективного застосування виробничого обладнання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,25
43,65
PLN
10,02
10,10
Оголошення
live comments feed...