• Головна
  • Львівська митниця «закриває очі» на незаконний ввіз, 67 афганців у Львові отримають по 200 грн, Максими і Софії лідерують на Львівщині
Підсумки вихідних
08:02, 18 лютого 2013 р.

Львівська митниця «закриває очі» на незаконний ввіз, 67 афганців у Львові отримають по 200 грн, Максими і Софії лідерують на Львівщині

Підсумки вихідних

Прокуратура Львівщини вимагає від керівництва Львівської митниці усунути порушення вимог Закону України «Про засади запобігання та протидії корупції».

 Зокрема, прокуратурою Львівської області встановлено випадки бездіяльності службових осіб митниці щодо притягнення до адміністративної відповідальності іноземних громадян за перевищення строків тимчасового ввезення транспортних засобів на митну територію України.

Цього року за рахунок коштів міського бюджету Львова до Дня виводу радянських військ з Афганістану управління соцзахисту виплатить одноразову грошову допомогу ветеранам-афганцям.

 Зокрема, як повідомили у Львівській міській раді, допомогу отримають інваліди І групи та члени сімей загиблих. Сума виплати -  по 200 грн.

Згідно інформації Головного управління статистики у Львівській області у 2012 році батьки найчастіше називали дівчаток іменами Софія, Анастасія та Вікторія, а серед хлопчачих імен у трійку потрапили Максим, Андрій та Владислав.

Як переконані священнослужителі останнім часом подружжя все частіше називають дітей церковними іменами, а часи серіалів і незрозумілих імен відходить в історію.

 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...