• Головна
  • У Львові вимагають встановити відеоспостереження у школах та садочках
19:03, 28 жовтня 2019 р.

У Львові вимагають встановити відеоспостереження у школах та садочках

Сьогодні, 28 жовтня, мешканець Львівщини Василь Лозовий створив електронну петицію до Львівської міськради з вимогою встановити відео спостереження в школах та дитячих садочках. 

Про це повідомляє кореспондент 032.ua

За словами автора петиції, у школах часто трапляються конфлікти між учнями, натомість, винного виявити складно. Відтак, ідеальним рішенням буде встановити відеоспостереження. Це допоможе забезпечити контроль над ситуацією у всій школі, зберегти здоров’я дітей по Львову, уникнути непорозумінь, приниження дітей, а також це допоможе контролювати ситуацію у школі чи дитячих садочках. 

Василь Лозовий пропонує встановити мінімум 16 камер спостереження, а у більші школи – 24. Ціна одного комплекту на 8 камер не більше 7000 гривень.

Станом на зараз, 28 жовтня, за перший день петицію пітримало чотири людини. Для розгляду в Львівській міськраді звернення має набрати 500 підписів львів'ян, до кінця збору підписів залишилося два місяці.

Додамо, мешканці Львова просять владу міста заборонити продавати у школах шкідливу їжу, зокрема – снеки, чіпси, вафлі та інші продукти з небезпечними добавками. А також у Львові триває  збір з вимогою заборонити вуличну торгівлю.

Нагадаємо, у Львові планують покращити якість роботи електротранспорту та, відповідно, підняти тариф на проїзд у трамваях та тролейбусах міста.

Підписуйтесь на наші новини в соцмережах: ФейсбукТвіттерТелеграм

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #петиція #032.ua #новини #відеоспостережння #школи #садочки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...