• Головна
  • У Львові збирають підписи за заборону вуличної торгівлі
19:23, 3 жовтня 2019 р.

У Львові збирають підписи за заборону вуличної торгівлі

Сьогодні, 3 жовтня, мешканець Львівщини Василь Лозовий створив електронну петицію до Львівської міськради з вимогою заборонити вуличну торгівлю.

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

Автор звернення наголосив, що вулична торгівля - це минуле столліття. Василь Лозовий пропонує створити пункти, куди селяни зможуть здавати свій товар і отримувати за це гроші замість закупівлі продуктів в оптових установах. Відтак, це усуне таке явище, як вулична торгівля, а також зможе забезпечити якісними продуктими дитячі будинки, школи, садочки, військові частини,  соціальні їдальні та притулки. 

Станом на зараз, 3 жовтня, за перший день петицію пітримала одна людина. Для розгляду в Львівській міськраді звернення має набрати 500 підписів львів'ян, до кінця збору підписів залишилося два місяці. 

Додамо, завтра, 4 жовтня, під час пленарного засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, відбудеться голосування щодо будівництва готелю з вбудованими торговими приміщеннями та конференц-залом на вул. Гетьмана Петра Дорошенка, 2. 

Нагадаємо, як повідомляє кореспондент 032.ua, у Львові замість «Видавництва Старого Лева» буде готель. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #петиція #вулична_торгівля #032.ua #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...