• Головна
  • На Дорошенка, 2 планують зробити готель з торговими приміщеннями та конференц-залом
19:06, 26 вересня 2019 р.

На Дорошенка, 2 планують зробити готель з торговими приміщеннями та конференц-залом

27 вересня, на розгляд виконкому Львівської міськради винесуть питання про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва для громадянок Софії Максимець та Лесі Данчевської.

Рішення передбачає будівництво на вулиці Дорошенка, 2 у Львові готелю з вбудованими торговими приміщеннями та конференц-залом, передає кореспондент сайту 032.ua.

На Дорошенка, 2 планують зробити готель з торговими приміщеннями та конференц-залом, фото-1

 Вул. Дорошенка, 2; архівне фото

Функціональне призначення земельної ділянки, відповідно до генерального плану забудови міста Львова, затвердженого ухвалою міської ради від 30.09.2010 № 3924, - територія громадських комплексів та об’єктів. 

Львів'янки ще повинні будуть отримати всі необхідні документи й дозволи на розробку проекту будівництва, експертизу та виконання проекту.

При цьому, висота майбутньої будівлі не повинна перевищувати 22 метри. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 97 %.

Проектована будівля готелю з вбудованими торговими приміщеннями та конференц-залом на вул. П. Дорошенка, 2 знаходиться у кварталі історично сформованої забудови у межах історичного ареалу Львова. Неподалік розташовані пам'ятки архітектури місцевого значення - на вул. Дорошенка, 1, 5, 6, 9, 11, а також зупинка громадського транспорту.

Окрім цього, у квітні 2019 року, ухвалою сесії Львівської міськради, землю на вул. Дорошенка, 2 передали ОСББ "Свободи 11" для обслуговування багатоквартирного будинку. Слід зазначити, що вказана територія, площею 0,0995 га розташована по сусідству з "Гранд Готелем", який належить депутату ЛМР Григорію Козловському.

Раніше сайт 032.ua розповідав, що біля "Форуму" на Чорновола хочуть збудувати готельний комплекс, а центрі Львова - готелі на Федорова та Міцкевича, і прокласти підземний туристичний маршрут.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #забудова #ЛМР #готель #Дорошенка #Козловський #ОСББ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...