• Головна
  • “Козловський багато собі дозволяє“: працівники МАФів - проти готелю на Дорошенка
16:11, 3 жовтня 2019 р.

“Козловський багато собі дозволяє“: працівники МАФів - проти готелю на Дорошенка

4 жовтня, під час пленарного засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, відбудеться голосування щодо будівництва готелю з вбудованими торговими приміщеннями та конференц-залом на вул. Гетьмана Петра Дорошенка, 2. 

Кореспондент 032.ua поспілкувався з працівниками комерційних підприємств (МАФів), які, згідно з проєктом будівництва майбутнього готелю, мають бути перенесені.

“Козловський багато собі дозволяє“: працівники МАФів - проти готелю на Дорошенка, фото-1

Візуалізація майбутнього готелю на Дорошенка

Так, працівник закладу громадського харчування, в якому готують турецькі національні страви Богдан, вперше дізнався про ідею спорудження готелю на вул. Дорошенка зі слів кореспондента 032.ua.

“Я сам архітектор, і знаю як це робиться. Шукати нову роботу зовсім не хочеться”, — повідомив Богдан. 

До розмови долучились й інші працівники закладу, які теж висловили обурення.

“Нащо тут готель? У центрі мало готелів?”, — обурилась працівниця Леся.

Директорка цього закладу пані Христина, теж нічого не знає про те, що це питання буде розглянуто на виконкомі. Вона наголосила на тому, що рішуче виступає проти цього рішення.

“Розумієте, міська влада нам нічого не повідомила, що на цьому місці ми можемо бути “перенесені”. Якщо це (проєкт будівництва — ред.) передбачає, що ми будемо в цьому комплексі — це одне. А якщо ми маємо бути в іншому місці — то друге. До того ж, ми вклали доволі багато коштів на розвиток свого бізнесу, зробили ремонт, надали робочі місця багатьом львів’янам”, — сказала вона.

У розташованому поруч МАФі відомого оператора зв’язку працівники Сергій та Андрій теж нічого не знають про цей проєкт.

“Козловський багато собі дозволяє. Готелів трохи забагато. У разі чого, доведеться шукати нову роботу”, — прокоментував один з них.

В сервісному центрі відомої марки мобільних телефонів працівник Святослав чув про це з новин, але не знав як це стосується місця, де він працює. Його колега Андрій нічого не знає про це, і сказав що йому від цього нічого не буде, адже фірма має й інші франшизи в місті.

Продавчиня жіночої біжутерії пані Євгенія дещо знає про цю ситуацію, але разом з тим вона обурилась з цього приводу.

“Втіхаря щось роблять. Це однозначне зайве. Ми працюємо тут не перший рік, і іншого місця ми не маємо”, — прокоментувала вона.

А от менеджерці франшизного підприємства, яке надає комерційні послуги Катерині байдуже на те, що буде на цьому місці.

“Я нічого не знаю, що тут має бути, якщо б це рішення все ж прийняли. Мені все одно чи буде тут ще один готель, чи конференц-центр”, — зазначила вона.

У малому підприємстві, який продає нестандартні аксесуари для подарунків вказали на те, що вони не хочуть аби їх кудись перенсли.

“Ми тут розташовані вже декілька років. Це є хороше торгове місце. Дуже вигідне для нас. Готелі тут точно не потрібні. А от черговий торговий центр — це в рази більша плата за оренду, і не факт, що ці місця будуть доступні для нас”, — сказала одна із консультанток з продажів.

Зазначимо, що жоден респондент не був повідомлений працівниками Львівської міської ради або ж представниками депутата Григорія Козловського про наміри побудувати тут готель із вбудованими торговими приміщеннями.

Ми підрахували, що віднесені малі архітектурні форми складають дев’ять закладів. Вони надають робочі місця близько 50 особам, зокрема один заклад надає робочі місця 20 людям. 

Нагадаємо, раніше журналісти 032.ua розповідали про те, якими статками володіє депутат Григорій Козловський.

АВТОР: Ростислав Камеристов

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #бізнес #Козловський #МАФ #Дорошенка #готель
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...