• Головна
  • У Львові вимагають заборонити продаж чіпсів у шкільних їдальнях
14:26, 1 жовтня 2019 р.

У Львові вимагають заборонити продаж чіпсів у шкільних їдальнях

Мешканці Львова просять владу міста заборонити продавати у школах шкідливу їжу, зокрема – снеки, чіпси, вафлі та інші продукти з небезпечними добавками.

Відповідну петицію зареєстрував Андрій Волинець 30 вересня, повідомляє кореспондент 032.ua.

За словами автора петиції, така їжа є шкідливою і нищить здоров’я школярів, водночас вчителям та керівництву навчальних закладів до проблеми немає діла. Також Андрій Волинець припускає, що керівництво шкіл добре заробляє на поширенні серед дітей шкідливої їжі.

Тож автор петиції наполягає, що місцева влада та представники школи мають контролювати якість та асортимент дитячого харчування.

«Невже вам байдуже, як повільно отруюють наших з вами дітей? Міська рада має заборонити продаж такої продукції, а також зобовязати школи погоджувати асортимент продукції шкільних їдалень, контролюючи при цьому якість дитячого харчування», - підсумував Андрій Волинець.

Станом на 14:15 1 жовтня петиція набрала 24 голосів. Для розгляду в Львівській міськраді звернення має набрати 500 підписів львів'ян. До кінця збору підписів залишилось 59 днів.

Фото на головній умовне.

Нагадаємо, раніше 032.ua розповідав про 8 цікавих місць у Львові і біля нього, куди можна поїхати на відпочинок з дітьми.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua #школа #їдальня
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,97
40,20
EUR
42,97
43,02
PLN
9,88
9,91
Оголошення
live comments feed...