• Головна
  • Як відпочити у Львові безкоштовно: 10 лайфхаків для туристів та містян
13:01, 13 серпня 2019 р.

Як відпочити у Львові безкоштовно: 10 лайфхаків для туристів та містян

Улітку Львів дивує туристів та мешканців безліччю цікавинок та розваг, але часто трапляється таке, що чергові посиденьки в креативній кав’ярні чи нова атракція - не по кишені відвідувачам.

Кореспондент сайту 032.ua знає, що на платних розвагах цікавинки Львова не закінчуються та пропонує до уваги читачів добірку способів, як провести час у місті за 0 гривень.

1. Прогулятися старим містом чи відпочити біля водойми

Львів - чудове місце для прогулянок, особливо центральна його частина. Двоє закоханих або група старих друзів, яким є про що порозмовляти, можуть пройтися по площі Ринок та прилеглих вуличках, насолоджуючись архітектурою, або з відпочити на лавці у парку, якими наше місто теж може похвалитися. Останнім часом у Львові з’явилося багато громадських просторів з фонтанами, наприклад, площа Митна, де також можна відпочити. Більше про цікаві місця дізнавайтеся у нашому спецпроекті “Фотопрогулянки Львовом”.

2. Відвідати покази просто неба

У літню пору в місті часто влаштовують покази просто неба, а якщо це покази в Стрийському парку чи Парку культури або сквері “На Валах”, то зазвичай вони ще й безкоштовні. Головне - мати з собою каремат та хороший настрій.

Читайте також: 30 речей, які варто встигнути зробити львів’янам до кінця літа

3. Випробувати QR-екскурсію чи долучитись до безкоштовної

У центрі Львова гіди час від часу проводять безкоштовні екскурсії тематичними місцями, але якщо ви не натрапили на таку, можете провести її самостійно, за допомогою смартфона. Для цього прийдіть до фонтану Нептунові на площі Ринок та знайдіть табличку з QR-кодом, і далі рухайтесь за вказівниками. У Львові також практикують проведення безкоштовних лекцій, дізнатися про які можна у соцмережах. Наприклад, раніше сайт 032.ua відвідав “Лекторій Гордість міста”.

4.Покататися на роликах чи скейті

На вулиці Винниченка у Львові розташований скейт-парк, де є кілька споруд, призначених для любителів покататися на роликах чи скейті. Якщо у вас є таке спорядження, можете спробувати свої сили на цьому майданчику.

Читайте також: 12 надзвичайних песиків чекають на нові сім’ї у ЛКП “Лев”, - ФОТО

5.Завітати у ботанічний сад

Упродовж теплої пори року, Ботанічний сад Львівського національного університету імені Івана Франка влаштовує дні відкритих дверей, якщо у них цвітуть певні сезонні квіти. У такі дні можна відвідати мальовниче місце цілком безкоштовно та насолодитися барвами різноманітних рослин. Як виглядає ботсад, дивіться ТУТ.

6. Оглянути Львів з висоти пташиного лету

У Львові є безліч оглядових майданчиків, звідки гарно видно місто та де можна зробити чергове селфі. Деякі з них платні, як-то: Ратуша чи вежа церкви св. Ольги і Єлизавети, але можна знайти багато безкоштовних місць, про які сайт 032.ua детальніше писав ТУТ.

Читайте також: 13 фактів про “Будителя” галицької національної свідомості - отця Маркіяна Шашкевича

7. Пройтися торговим центром

Львів має кілька великих торгових центрів, де розташовані модні бутики. Навіть якщо ви не плануєте нічого купувати - шопінг та примірка нових речей зближує людей та піднімає настрій. Особливо приємно відвідувати заклади, де продають декоративну косметику чи мило або еко-товари.

8. Долучитися до фестивалю

Фактично, щомісяця у Львові відбуваються вуличні фестивалі, в рамках яких можна цілком безкоштовно послухати музику, потанцювати чи познайомитися з культурною інших країн. Також багато цікавих заходів у Львові організовують до свят, як-то: День Незалежності, День міста, Великдень, Різдво тощо. Більше інформації про цікаві події ТУТ.

Читайте також: Де порибалити біля Львова, - АДРЕСИ, ЦІНИ

9. Потанцювати в клубі

Майже щодня у львівських клубах відбуваються драйвові вечірки, де можна потанцювати. Часто заходи є цілком безкоштовними, або ж вхід вільний до певної години, головне - слідкувати за афішею подій. Детальніше про круті клуби Львова сайт 032.ua писав ТУТ.

10. Відвідати картинну галерею

У центрі Львова сконцентровано найбільше мистецьких просторів та галерей, які зазвичай безкоштовні для відвідування. Завітайте в “Дзиґу”, “Зелену канапу”, “Штуку” або будь-який інший арт-заклад, щоб оцінити сучасні мистецькі віяння. Про популярні безкоштовні галереї Львова сайт 032.ua писав ТУТ.

Фото: 032.ua, Facebook, google.com

Читайте також: Круті музичні новинки від українських виконавців, - ВІДЕО

Повне або часткове копіювання забороняється та вважається порушенням авторських прав

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #розваги #відпочинок #прогулянки #туризм #безкоштовно #культура #місця #локації
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...