• Головна
  • Круті музичні новинки від українських виконавців, - ВІДЕО
12:24, 27 серпня 2019 р.

Круті музичні новинки від українських виконавців, - ВІДЕО

Серпень уже в перший тиждень потішив українську публіку виходом низки прем’єрних кліпів від популярних виконавців.

Кореспондент сайту 032.ua пропонує своїм читачам ознайомитися з “найсмачнішими” піснями, які щойно презентували музиканти різних жанрів.

alyona alyona - Велика й смішна

Українська реперка alyona alyona вкотре за цей рік дивує шанувальників новим змістовним треком та заворожуючим відео. Пісня “Велика й смішна” увійшла в новий альбом співачки, під назвою “Пушка”. Слова, як завжди, б’ють в саму ціль - цього разу Альона висміює моду на соцмережі, зокрема, “Інстаграм”, де через десятки фільтрів уже не знайти справжнього життя та не розрізнити емоцій.

паліндром - за небеса

Проект львівського хіп-хоп виконавця Кашляючого Еда (Стапана Глави) - “паліндром” розродився новим треком про космос - “за небеса”. Відеоряд багатий на радянські вставки, де ерудований глядач впізнає українського космонавта Каденюка та підготовку наших підкорювачів Всесвіту до польоту. За основу музикант взяв вірш поета-шістдесятника Івана Коваленка, а сенс досить простий: “Іноді твій космос – це вінтажна пачка від цигарок, знайдена на покинутому заводі”. Дехто зі слухачів порівнює цей творчий проект Степана із ранніми піснями Скрябіна.

Читайте також: Пухнастий і муркотливий: дізнайтесь, який ви котик, - ТЕСТ

ЯРРА - Мавка

Гурт ЯРРА дивовижним чином поєднує в собі етнічні мотиви, середньовічну мелодику, ельфів та моду на стімпанк, а новий кліп “Мавка” точно змусить глядача перечитати “Лісову пісню” Лесі Українки, адже саме цей твір надихнув музикантів на нові звершення.

Вова зі Львова, Уляна Малиняк - Ти Є Хто Ти Є

Львів’янин Володимир Парфенюк, більше відомий як Вова зі Львова, повернувся в український музичний простір та разом із дружиною презентував новий кліп, присвячений усім жінкам.

Читайте також: 12 надзвичайних песиків чекають на нові сім’ї у ЛКП “Лев”, - ФОТО

 B&B Project - Місія Неможлива

Креативний дует B&B Project презентував нову версію головної теми з кінофільму “Місія Неможлива”. Музиканти переграли відому мелодію на бандурі та кнопковому акордеоні, стоячи на даху торгового центру.

Повне або часткове копіювання тексту забороняється та вважається порушенням авторських прав

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #культура #музика #українське
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,13
39,22
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...