• Головна
  • Де порибалити біля Львова, - АДРЕСИ, ЦІНИ
11:00, 19 серпня 2019 р.

Де порибалити біля Львова, - АДРЕСИ, ЦІНИ

Літо - чудова пора не лише для затятих рибалок, але й для любителів виїхати на природу, до водойми та наловити риби. Втім, у сучасних умовах розвитку міст - це не таке просте завдання - знайти легальне місця для відпочинку з вудочкою, хоч сам період риболовлі триває з березня по жовтень.

Кореспондент сайту 032.ua підготував для своїх читачів добірку місць поблизу Львова, де можна порибалити з комфортом, та розцінки на такі послуги.

Задорожнє

У Миколаївському районі, біля села Дороговиж розташоване озеро “Байкал”, яке також називають “Задороднім” через залізничну станцію неподалік. На водоймі площею близько 50 га дуже чиста вода та піщаний берег. Тут водиться: плотва, щука, окунь та форель.

Де? Село Дороговиж, Миколаївський р-н, Львівська обл.

Скільки? Безкоштовно.

Віжомля

За 58 км від Львова, поблизу села Віжомля є дамба та технічне водосховище, яке свого часу належало Яворівському сірчаному комбінату. Зараз тут часто можна помітити рибалок. Вода досить прозора, тут водяться щуки, окуні, карасі, сазани.

Де? Село Віжомля, Яворівського району.

Скільки? Безкоштовно, але деякі рибалки згадують пана Ярослава, який орендує частину водойму та просить 50 грн за рибалку на вихідних.

Читайте також: Де орендувати альтанку біля Львова і посмажити шашлики, - ЦІНИ

Ясниська

У селі Ясниська на Львівщині, на місці піщаного кар’єру з’явилися три озера, які популярні серед рибалок та відпочивальників. Тут водиться окунь та щука, можна виловити плотву, карася та коропа. Втім, слід зазначити, що це озеро досить небезпечне для купання і плавати у ньому ми не рекомендуємо.

Де? Село Ясниська, Яворівський район.

Скільки? Безкоштовно.

Гамаліївка

Пожежне водосховище поблизу села Гамаліївка, за 5 км від Львова, також називають Львівським морем. Колись тут тули торф’яні озера, а зараз - популярні серед відвідувачів реальні водойми, у яких водиться окунь, щука, йорш, карась та короп.

Де? Село Гамаліївка, Пустомитівський район.

Коли? Цілодобово.

Скільки? 80 грн на добу з людини, заїзд на водойму - 20 грн.

Читайте також: 7 місць біля Львова, куди краще не їхати на відпочинок

Свірж

У Перемишлянському районі, неподалік Свірзького замку розташовані два озера, загальною площею 8 га. Тут водиться багато плотви, карась, окунь та щука. Одне з озер називають “Акваріумом” через щільність риби в ньому. За озером доглядають місцеві мешканці, тому для підтримки порядку встановлена оплата на рівні 100 грн/день. На малому ставі улов безкоштовний, на великому за 2 кг ставка 100 грн. На території є великі та малі альтанки, які можна орендувати за 100 та 50 грн, відповідно.

Де? Село Свірж Перемишлянського району.

Коли? У світлу пору доби.

Скільки? 100 грн/день.

Контакти: +380 (97) 291-92-21, Михайло.

Наварія

На Пустомитівщині розташоване Щирецьке водосховище, відоме також як Глинна Наварія. Вода тут не дуже якісна, деякі рибалки кажуть, що у воду потрапляють неочищені стічні води. Тут водяться карасі, підлящики, коропи, лящі. 

Де? Село Наварія, Пустомитівський район.

Коли? Цілодобово.

Скільки? 80 грн/добу, для членів УТМР - 10 грн.

Читайте також: 30 речей, які варто встигнути зробити львів’янам до кінця літа

Грушів

На річці Завадівка біля села Грушів розташоване водосховище, яке колись слугувало для виплавки сірки. Коли кар’єр закрили, водойма стала облюбованим місцем відпочинку. Біля дамби є острівець, сосновий лісок, ловиться короп, товстолоб, карась, лин, лящ, окунь, щука та краснопірка. Вилов риби відбувається за спеціальними картками, отриманими перед риболовлею.

Де? Село Грушів, Яворівського району.

Коли? Цілодобово.

Скільки? 200 грн/добу, заїзд на півострів - 20 грн +10 грн/особи. Можна замовити шампури, дрова, м’ячі для ігор.

Контакти: +380 (97) 835-33-48, +380 (93) 165-63-84.

Читайте також: Відпочинок біля Львова: бази відпочинку, адреси та ціни

Прилбичі

Популярністю серед рибалок користується озеро в селі Прилбичі на Яворівщині. Тут водиться короп, білий амур, карась, плотва, окунь, судак; часто у цьому місці проводять тематичні змагання. По береговій лінії озера розташовано понад 56 секторів для ловлі. 

Де? Село Прилбичі, Яворівський район.

Коли? Цілодобово.

Скільки? 500 грн/добу, 300 грн/за світлу пору доби, 100 грн - рибальство з дамби, 150 грн - з берега на вудку чи спінінг, 300 грн - спортивна карпова рибалка.

Контакти: +380 (67) 674-55-91 - адміністратор.

“Озерний край”

Цей відпочинковий комплекс хвалиться великою кількістю рибалок та мешканцями водойм: тут можна впіймати щук, коропів та інші види риби. Слід зазначити, що охочим порибалити у відпочинковому комплексі потрібно утриматись від вживання алкоголю, слідкувати за дітьми до 16 років та залишити за межами риболовлі усі непрозорі сумки, рюкзаки й пакети.

Де? Львівська область, м.Пустомити, вул.Ставкова, 60

Коли? Щоп’ятниці, щосуботи та щонеділі, а також у державні свята з 7:00 до 19:00.

Скільки? Від 50 грн, але є можливість купити “абонемент” на день за 40 грн, для дітей - за 10 грн. Дітям до 10 років вхід безкоштовний під наглядом дорослих. Улов розраховується окремо.

Контакти: 067-67-67-770; 067-44-76-565.

“Золота форель”

Цей розважально-оздоровчий комплекс поблизу Львова готовий надати охочим порибалити усе необхідне спорядження для ловлі золотої або райдужної форелі чи стерляді. Спробувати удачу можуть особи від 5 років, при потребі фахівець проведе майстер-клас. Спійману рибу не можна відпускати назад, зате її радо приготують на місцевій кухні чи мангалі.

Де? Село Коростів, Сколівський район, Львівська область, 662 км траси Київ – Чоп.

Скільки? За улов 1 кг райдужної форелі слід заплатити 350 грн, золотої форелі - 430 грн, стерляді - 600 грн. За улов та приготування страви з риби - 450, 530 та 700 грн відповідно.

Контакти:  067 889-69-99.

“Криве озеро”

На території відпочинкового комплексу “Криве озеро” є водойма, де водяться: коропи, карасі, білі амури, товстолоби, щуки, окуні, ротани та інші види риб. Відвідувачі комплексу можуть порибалити в своє задоволення в рекомендований час, з 6:00 до 11:00 у індивідуальному місці для любителів ловити рибу.

Де? Новояворівськ, вул.Зелена, 34.

Коли? Щодня з 6:00 до 11:00.

Скільки? 120 грн/ос., у вартість входить 1 кг будь-якої риби, якщо улов понад 1 кг, доведеться заплатити від 30 до 80 грн за кожен наступний кілограм, залежно від виду риби.

Контакти: +38 (067) 333-15-15.

Читайте також: 12 надзвичайних песиків чекають на нові сім’ї у ЛКП “Лев”, - ФОТО

“Тартак Resort”

Порибалити з комфортом можна і на базі відпочинку в Пустомитівському районі. Тут водяться: короп, білий амур, щука, карась та окунь.

Де? Озеро "Вульки", с. Бережани Пустомитівський р-н.

Коли? Упродовж дня.

Скільки? У будні дні - 150 грн/ос., у вихідні - 200 грн/ос. За 1 кг виловленої риби доведеться заплатити 40 - 100 грн, залежно від виду.

Контакти: +38 (067) 67-46-500.

Повне або часткове копіювання забороняється та вважається порушенням авторських прав

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #розваги #туризм #відпочинок #риболовля #рибальство #ціни
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,50
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...