• Головна
  • 8 видів сендвічів, які можна взяти із собою на роботу чи пікнік
12:33, 14 серпня 2019 р.

8 видів сендвічів, які можна взяти із собою на роботу чи пікнік

Настав час перестати втамовувати голод булочками чи шаурмою з кіоску біля роботи. Якщо ви хочете бути впевнені, що ваш "перекус" якісний – приготуйте собі сендвіч з  інгредієнтів на свій смак! Зробити такий бутерброд зовсім не важко.

Сайт 032.ua зібрав для вас рецепти сендвічів, що готуються на швидку руку для того, щоб взяти їх на роботу чи відпочинок на природі.

Сендвіч з томатами та шинкою  

8 видів сендвічів, які можна взяти із собою на роботу чи пікнік, фото-1

Два шматочки хліба потрібно змастити крем-сиром. Нахліб викласти листки салату, томати кружальцями, та кількома шарами нарізану шинку. Зверху накрити іншим шматочкомсендвіч готовий!

Сендвіч із ростбіфом та карамелізованою цибулею

8 видів сендвічів, які можна взяти із собою на роботу чи пікнік, фото-2

Спочатку потрібно приготувати цибулю, для цього цибулю шалот розріжемо на 4 частини, викладаємо у пательню та підсмажуємо на олії до напівпрозорості. Далі виливаємо півсклянки білого чи червоного сухого вина в сковорідку, та тушкувати з двома гілочками тимʼяну на маленькому вогні доки вино не випарується. Солимо та перчимо, додаємо туди меду, а також ложку винного оцту. Перемішавши, готуємо ще три хвилини. За цей час намащуємо на тостовий хліб гірчицю в зернах. На одну частину хліба викладаємо цибулю, далі мариновані огірочки та скибочку ростбіфу, зверху накриваємо скибкою хліба.

Сендвіч із гуакамоле та нутом

8 видів сендвічів, які можна взяти із собою на роботу чи пікнік, фото-3

Спочатку потрібно приготувати гуакамоле. Для цього беремо м’якоть авокадо, змішуємо її з дрібно нарізаною цибулею, кінзою, помідорами, додаємо сік з половини з лимону, солимо, перчимо та перемішуємо. Намазуємо цю масу на хліб, додавши консервований чи варений нут, туди ж листя салату чи мікрогрін. Накриваємо зверху другою скибкою хліба.

Сендвіч із котлетою

8 видів сендвічів, які можна взяти із собою на роботу чи пікнік, фото-4

Спочатку готуємо котлети з м’яса, або моркви, капусти, шпинату, картоплі чи гречки. Для таких сендвічів підійде звичайний хліб, батон чи булочка для бургера. Для приготування класичної котлети для бургера беремо свіжу яловичину, подрібнюємо на м’ясорубці або січемо ножем, солимо, перчимо та формуємо котлети. Далі смажимо їх до золотистого кольору. Булочку чи хліб змащуємо соусом на власний вибір, додаємо лист салату, звершу ставимо котлету, а на неї улюблені овочі.

Сендвіч із тунцем

Розрізаємо вздовж маленький багет, який потрібно змастити майонезом (можна домашнім) та викласти зверху тонко нарізаний кружальцями огірок, томати, оливки, цибулю й листя салату. Всередину багета викладаємо тунець. Сендвіч готовий!

Сендвіч із сьомгою та рукколою

8 видів сендвічів, які можна взяти із собою на роботу чи пікнік, фото-5

Темний, або будь-який інший хліб потрібно намастити сиром фета, або крем-сиром. Зверху на одну скибочку накладаємо руколу та слабосолону сьомгу та накриваємо її ще одним шматочком хліба. 

Сендвіч із яєчним салатом

8 видів сендвічів, які можна взяти із собою на роботу чи пікнік, фото-6

Зварені круто яйця нарізаємо маленькими кубиками. Далі потрібно дрібно нарізати зелену цибулю, огірок та додати до яєць. Солимо, перчимо та додаємо майонез чи сметану. Все це добре перемішуємо та намащуємо на хліб.

Сендвіч із хумусом та овочами

8 видів сендвічів, які можна взяти із собою на роботу чи пікнік, фото-7

Спочатку потрібно приготувати хумус. Для цього беремо турецький горох (нут) промиваємо і замочуємо мінімум на 4-5 годин. Зливаємо воду, заливаємо свіжою і варимо близько півтори години. Зливаємо воду, залишивши 100 мл. Горох і залишений відвар змішуємо в чаші блендера з маслом, соком лимона, часником, кунжутною пастою і прянощами. Збиваємо до отримання густої маси, накриваємо кришкою і відправляємо мінімум на 2 години в холодильник. Далі намазуємо хумус на хліб та додаємо улюблені овочі. Сендвіч готовий!

Сайт 032.ua бажає вам смачного!

Фото в тексті з відкритих джерел та eda.bit.ua.

Читайте також: Що купувати на ринку в серпні: 10 сезонних фруктів та овочів

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032 #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...