• Головна
  • Львів'яни можуть подавати проекти на Громадський бюджет 2019: коли та як
22:07, 30 липня 2019 р.

Львів'яни можуть подавати проекти на Громадський бюджет 2019: коли та як

З 15 серпня по 15 вересня у Львові прийматимуть проекти від мешканців міста на Громадський бюджет.

Як повідомили у прес-службі Львівської міськради, завдяки співпраці з владою, львів'яни зможуть реалізувати власні ідеї, пов'язані з розвитком міста.

Уже кілька років поспіль Громадський бюджет користується популярністю в мешканців, які за кошти міського бюджету покращують простір довкола себе. Традиційно, і цього року проекти діляться на малі та великі: малий проект оцінюється до 600 тис. гривень, для його реєстрації потрібно зібрати 15 підписів мешканців мікрорайону, великий проект - той, що від 600 тис. грн до 3 млн грн, для його реєстрації знадобиться 50 підписів львів'ян.

Читайте також: Середньовічний “хмарочос” на Львівщині: як Тустань стала віртуальною, - ФОТО, ВІДЕО

Для реєстрації власного проекту на сайті Громадського бюджету потрібно мати чітку мету, завдання та приблизну вартість його реалізації. Усі проекти повинні стосуватися розвитку інфраструктури міста, тобто вони можуть бути пов'язані з новими громадськими просторами, дитячими майданчиками, дитсадками, школами тощо.

Важливою умовою є те, що ремонтні роботи на об'єктах (у приміщеннях) не мають коштувати більше половини від загальної вартості проекту, тобто половину і більше від суми потрібно скерувати на закупівлю нової техніки, обладнання та ін.

До 15 серпня спеціалісти тестують сайт Громадського бюджету та налаштовують систему, тож закликають львів'ян не панікувати, якщо раптом на ньому будуть оновлення до зазначеного часу.

Нагадаємо, раніше кореспонденти сайту 032.ua розповідали про те, як подати проект на Громадський бюджет (покрокова інструкція ТУТ) та як проголосувати за вже поданий проект (інструкція ТУТ).

Читайте також: Озеро на Панча: як мешканці Львова змінюють простір довкола себе

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...