• Головна
  • Католицький Великдень 2024: купуйте квитки до рідних у сервісі INFOBUS
Новини компаній
11:00, 14 березня

Католицький Великдень 2024: купуйте квитки до рідних у сервісі INFOBUS

Новини компаній
Католицький Великдень 2024: купуйте квитки до рідних у сервісі INFOBUS , фото-1

Великдень — одне з найважливіших релігійних свят усіх християн. Цього дня віряни у всьому світі згадують Воскресіння Ісуса Христа, яке символізує перемогу життя над смертю, добра над злом.

У 2024 році католицький Великдень припадає на 31 березня. За давньою традицією, віряни намагаються провести цей день з близькими та рідними або у місці, де можна насолодитися усією урочистістю та сакральністю події. 

У сервісі INFOBUS ви можете придбати квитки на автобус, потяг чи літак та провести цей день з тими, хто вам дорогий, або ж здійснити паломництво до відомих католицьких святинь.

Чому це так важливо:

  1. Великдень – це сімейне свято. Збираючись за одним столом, близькі люди діляться радістю Воскресіння Христового та спілкуються.

  2. Великдень – це час для духовного єднання. Віряни разом відвідують церковні служби, моляться, дякують Богу за його милосердя.

  3. Великдень – це час для нових початків. Свято дарує людям надію, віру в краще майбутнє.

В INFOBUS можна придбати квитки на понад 14 000 маршрутів у більше як 50 країнах, щоб зібратися за одним столом з рідними, де б вони не знаходилися.

Чому варто купувати квитки в INFOBUS:

  1. Широкий вибір маршрутів. Ви можете легко знайти квитки на автобус чи потяг до будь-якого міста України та Європи. У сервісі також можна придбати квитки на літак, що дозволяє планувати комбіновані маршрути (наприклад, автобусом до найближчого аеропорту, а звідти літаком до місця призначення). Але плануйте подорожі завчасно, адже на Великдень квитки розкуповуються швидше.

  2. Легкість пошуку та купівлі квитків. Завдяки зручному сайту та мобільному додатку (iOS чи Android) ви можете знайти, порівняти та купити квитки за лічені хвилини.

  3. Вибір перевізників.INFOBUS об’єднує понад 750 перевізників, аби ви могли подорожувати з комфортом і безпекою. Щоб ваша великодня подорож була комфортною та приємною, на сайті можна ознайомитися з реальними відгуками пасажирів та обрати перевізника, який відповідає вашим потребам.

  4. Цілодобова служба підтримки. Служба підтримки INFOBUS завжди на зв'язку й готова допомогти з будь-якими питаннями або проблемами.

  5. Гнучкість у зміні та поверненні квитка. У сервісі та у застосунку легко можна повернути чи обміняти квитки онлайн. З умовами повернення та обміну можна ознайомитися у розділі “Деталі рейсу”.

  6. Гарантія вигідної ціни.INFOBUS пропонує найвигідніші ціни на автобусні квитки. Адже якщо ви знайдете ідентичний квиток на іншому ресурсі, але за нижчою ціною, тоді компанія компенсує вам різницю.

  7. Бонуси та знижки. За кожну поїздку ви отримуєте бонуси, які можна використовувати при купівлі наступних квитків. Крім того, INFOBUS постійно проводить акції та розіграші, де можна виграти гроші чи додаткові бонуси.

Слідкуйте за новинами на сайті INFOBUS та в соціальних мережах (Facebook, Instagram, Telegram), щоб не пропустити вигідні пропозиції!

З сервісом INFOBUS ви можете:

  1. Відвідати родичів на Великдень за кордоном. Купуйте квитки до Польщі, Німеччини, Італії, Іспанії та інших країн Європи, щоб провести Великдень з близькими.

  2. Відвідати рідних в Україні на Воскресіння Господнє.INFOBUS пропонує широкий вибір маршрутів по Україні, тому ви легко зможете придбати квитки практично до будь-якого міста країни.

  3. Здійснити паломництво до відомих святинь. Відвідайте Ватикан, Лурд, Фатіму, Ченстохову, Меджугор'є та інші місця, важливі для вірян. Не забудьте і про українські святині: Зарваницю, Почаївську лавру, Гошівський монастир.

  4. Відправити посилку рідним за кордон чи навпаки – отримати великодні подарунки від близьких, які проживають у Європі.

Незалежно від того, де знаходяться ваші близькі, INFOBUS допоможе вам бути з ними в цей світлий день. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,30
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...