• Головна
  • ЛОВА змінила процедуру оформлення дозволів для виїзду за кордон
18:03, 7 березня
Надійне джерело

ЛОВА змінила процедуру оформлення дозволів для виїзду за кордон

ЛОВА змінила процедуру оформлення дозволів для виїзду за кордон

Львівська обласна військова адміністрація змінила процедуру оформлення документів на виїзд за кордон.

Йдеться про форму листа для виїзду чоловіків призовного віку, які перевозять гуманітарну допомогу та медичні вантажі. Про це повідомили у Львівській ОВА.

Для того, щоб отримати дозвіл на перший виїзд за кордон, слід заповнити листа за оновленою формою. “Обґрунтування має містити обсяги вантажів, які відповідають кількості транспортних засобів та кількості осіб у пропозиціях для їх перевезення. Також необхідно надати документи, що підтверджують співпрацю отримувачів та відправників вантажів (договори, меморандуми) в межах такої діяльності з відповідними реквізитами,” — зазначили в ЛОВА.

Щоб отримати повторний дозвіл на перетин державного кордону чоловіками, які вже виїжджали за межі України на підставі рішення Львівської ОВА, слід заповнити листа за іншою формою. Окрім того, з 1 квітня подати документи на виїзд водіїв призовного віку можна лише з використанням е-підпису.

Опісля надсилання листи опрацьовують протягом 10 робочих днів в ЛОВА. Там і приймають рішення про дозвіл на виїзд за межі України, а потім надсилають інформацію до Державної прикордонної служби України.

Щоб отримати детальнішу інформацію стосовно перетину державного кордону України з метою ввезення гуманітарних вантажів варто звертатись за номером: 096 232 8221.

Читайте також: На Львівщині відбудуться торги з продажу земельних ділянок

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#виїзд_за_кордон #документи_на_виїзд #новини_львівщини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...