• Головна
  • Козицький повідомив, яка ситуація у Львові та області станом на 22 лютого
10:31, 22 лютого 2023 р.
Надійне джерело

Козицький повідомив, яка ситуація у Львові та області станом на 22 лютого

Зокрема, сьогодні вранці на Львівщині оголосили повітряну тривогу. 

Станом на ранок 22 лютого голова Львівської ОВА Максим Козицький у телеграм-каналі повідомив, як минула доба у Львові та області. Зокрема, сьогодні о 09:07 оголосили про повітряну тривогу. 

"Упродовж 21 та ночі 22 лютого загроз ракетних ударів у Львівській області не виникало. Сьогодні о 09:07 сирени сповістили про небезпеку. Загроза досі триває. Залишайтесь в укриттях до сигналу про відбій", - зазначив очільник області.  

Двома евакуаційними потягами на Львівщину прибули ще 99 вимушених переселенців. До Перемишля з нашої області чотирма потягами вирушили 1244 особи.

Крім того, для Дрогобицького району брати Римо-Католицької Церкви ордену Братів Боніфратрів передали новий пожежний автомобіль вартістю понад 3 млн гривень. Невдовзі транспорт служитиме у тій громаді, де у ньому є найбільша потреба.

У Золочівській ЦРЛ ввели в експлуатацію новий автоматичний гематологічний аналізатор Abacus 380. Це лабораторний комплекс клініко-діагностичного обладнання для дослідження клітин крові і кількісних досліджень. 

"Міжнародний медичний корпус" передав у санаторій в Трускавці, де проживає понад 250 ВПО, генератор потужністю 100 кВт. 

У Давидівській громаді Львівського району в співпраці з благодійним фондом "Серце Самарянина" розпочали благодійну ініціативу для людей з інвалідністю. Усі, хто потребує спеціальних засобів для пересування, зможуть їх отримати у довготривале та безоплатне користування. Для цього необхідно принести паспорт та ідентифікаційний код і написати заяву у Народному домі Давидова. Можна також написати заяву за родича.

Читайте також: 22 лютого у Львові відбудеться прощання із двома Героями: Владиславом Ткаченком та Владиславом Белечинським

Фото на головній: Максим Козицький, фейсбук

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #війна #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...