• Головна
  • 22 лютого у Львові відбудеться прощання із двома Героями: Владиславом Ткаченком та Владиславом Белечинським
16:08, 21 лютого 2023 р.
Надійне джерело

22 лютого у Львові відбудеться прощання із двома Героями: Владиславом Ткаченком та Владиславом Белечинським

Львів попрощається з Героями, що загинули на передовій. 

Завтра, 22 лютого, Львів попрощається ще з двома Героями. Владислав Ткаченко та Владислав Белечинський загинули, захищаючи Україну від російських окупантів. Про це повідомили у пресслужбі Львівської мерії. 

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла (вул. Театральна, 11), об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героїв на Личаківському кладовищі.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

На передовій загинув військовий Владислав Ткаченко, Фото - ЛМР

На передовій загинув військовий Владислав Ткаченко, Фото - ЛМР

Владислав Ткаченко (06.10.1977-02.02.2023). Уродженець Харкова.

Навчався у Харківській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №62 Харківської міської ради Харківської області. Закінчив Харківський національний університет радіоелектроніки (тоді – Інститут).

Протягом останніх 8-ми років працював у театрі дітей і тварин «Фельдман Екопарк». Брав участь у виставах і як артист, і як працівник сцени.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації переїхав до Львова. У квітні вступив до лав 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних сил України. Боровся із державою-терористом на території Харківської та Донецької областей.

У Владислава Ткаченка залишилася мама.

Своє життя за свободу України віддав військовий Владислав Белечинський, Фото - ЛМР

Своє життя за свободу України віддав військовий Владислав Белечинський, Фото - ЛМР

Владислав Белечинський (03.09.2002-16.02.2023).

Уродженець селища міського типу Миколаївка Одеської області.

Навчався у Миколаївській гімназії з початковою школою Одеської області. Після закінчення 9-го класу разом із родиною переїхав до Львова, де здобував освіту у Вищому професійному училищі №20.

У мирний час працював у будівельній сфері, згодом займався пожежною безпекою. Також працював на атракціоні віртуальної реальності. Був винятково життєрадісною та товариською людиною.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації добровольцем пішов на війну. Боронив територіальну цілісність та незалежність держави на східному напрямку у лавах 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних сил України.

У Владислава Белечинського залишилися батьки, брат та сестра.

Читайте також: На війні загинули двоє військових зі Стрийщини, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#прощання_з_військовими_львів #у_львові_прощаються_з_військовими #новини_львівщини #новини_львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...