• Головна
  • У Львові на вулиці Шевченка планують відкрити дві ділянки для поїзду машин
13:04, 23 січня 2023 р.
Надійне джерело

У Львові на вулиці Шевченка планують відкрити дві ділянки для поїзду машин

На вулиці Шевченка у Львові триває ремонт дороги. 

На вулиці Шевченка продовжили ремонтні роботи. За декілька тижнів планують відновити рух автівок на двох відрізках – від вул. Яцкова до вул. Бортнянського і від вул. Ярослава Мудрого до житлових комплексів "Ріел" та "Семицвіт".

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

На відрізку вул. Яцкова – вул. Бортнянського повністю замощено трамвайні колії, залишається завершити облаштування бордюрів і постелити бруківку від бордюра до колії. Довжина цієї ділянки – 170 м. Також потрібно облаштувати тротуари і велодоріжку, закінчити укладання бруківки з вул. Шевченка на вул. Бортнянського та забрукувати заїзд з вул. Шевченка на вул. Яцкова.

Що стосується ділянки від вул. Ярослава Мудрого до житлових комплексів "Ріел" та "Семицвіт", то тут колія також вже повністю замощена, залишається укласти бордюри і облаштувати ділянку від бордюра до колії довжиною 70 м. Окрім цього ще потрібно зробити тротуари. 

На обох ділянках, від вул. Яцкова до вул. Бортнянського та від вул. Ярослава Мудрого до житлових комплексів «Ріел» та «Семицвіт», постелений нижній шар асфальтобетону. Влаштування другого та третього шарів проводитимуть у весняний період.

Нагадаємо, з 1 червня 2021 р розпочався ІІІ етап реконструкції вул. Шевченка – ділянка від вул. Я. Мудрого до вул. Залізнична.

Проєктом реконструкції вулиці Шевченка передбачено реконструкцію всіх інженерних мереж, влаштування проїзної частини і суміщених з нею нових трамвайних колій по середині вулиці, влаштування вздовж проїзної частини з обох боків велосипедних смуг, влаштування кишень для машин швидкої допомоги, аварійних служб та тимчасової стоянки машин мешканців будинків. Також влаштування тротуарів і пішохідних зон із забезпеченням комфортних умов для пересування та відпочинку маломобільних груп населення, влаштування контактної мережі трамваю, вуличного освітлення, благоустрій вуличного простору.

Читайте також: У Яворівському районі в будинку стався вибух газу: загинув власник будинку, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ремонт_шевченка #ремонт_вулиць_львів #новини_львова #новини_у_львові #новини_львова #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...