• Головна
  • На війні загинув львів'янин Дмитро Однокоз: сьогодні на площі Ринок відбудеться прощання з Героєм
10:05, 21 січня 2023 р.
Надійне джерело

На війні загинув львів'янин Дмитро Однокоз: сьогодні на площі Ринок відбудеться прощання з Героєм

Сьогодні об 11:30 на площі Ринок відбудеться міська церемонія прощання із захисником Дмитром Однокозом.

21 січня у Львові прощатимуться із 34-річним захисником Дмитром Однокозом, який загинув на війні. Мерія закликає долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі. Маршрут похоронної процесії: пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

Біографічна довідка ГерояДмитро Однокоз львів'янин. Навчався у Середній загальноосвітній школі №32. Після здобуття середньої освіти продовжив навчання у Технічному фаховому коледжі Національного університету "Львівська політехніка", де здобув спеціальність радіотехніка і конструктора радіотехнічних пристроїв.

У мирний час працював за спеціальністю у Товаристві з обмеженою відповідальністю "Львівський бронетанковий завод" та "ЦВГ Україна".

У 2015 році виконував бойові завдання у зоні проведення Антитерористичної операції у складі 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка оперативного командування "Південь" Сухопутних військ ЗСУ.

У 2021 році підписав контракт із Збройними силами України. Із початком повномасштабного вторгнення захищав Батьківщину від російських окупантів у лавах 54-ї окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи оперативного командування "Схід" Сухопутних військ ЗСУ. 

У Дмитра Однокоза залишилися мама, наречена, сестра та племінниця.

Дмитро Однокоз, Фото: пресслужби Львівської міськради

Дмитро Однокоз, Фото: пресслужби Львівської міськради

Читайте також: На Бахмутському напрямку Львівщина втратила Героя - Андрія Кіслова

Фото на головній: пресслужби Львівської міськради

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Герої #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,25
43,65
PLN
10,02
10,10
Оголошення
live comments feed...