• Головна
  • Укренерго: аварійні відключення світла триватимуть протягом доби
17:04, 23 листопада 2022 р.
Надійне джерело

Укренерго: аварійні відключення світла триватимуть протягом доби

Армія росії масово атакує критичну інфраструктури України. 

23 листопада росія знову масово атакувала великі українські міста. Ракети знову влучили в критичну енергетичну інфраструктуру. Через це без електроенергії залишилася майже вся Україна. 

В ДТЕК "Укренерго" наголосили, що в українських містах 23 листопада діятимуть термінові аварійні відключення світла. Електроенергію вимикатимуть з 14:45 та впродовж доби. Це означає, що в деяких будинках світла не буде цілу добу. 

Мер Львова Андрій Садовий наголосив, що місто залишилося повністю знеструмленим. Відтак, окрім електроенергії, в будинках нема нормального водопостачання та опалення. 

Інформацію про вибухи на Львівщині підтвердив голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький. Він повідомив, що 2 ракети ворога вличили в електропідстанції Укренерго на Львівщині. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#відключення_світла_на_львівщині #аварійне_відключення_світла #росія_обстріляла_україну #обстріляли_критичну_інфраструктуру
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,25
43,65
PLN
10,02
10,10
Оголошення
live comments feed...