• Головна
  • Вибухи на Львівщині: куди потрапили ворожі ракети 23 листопада
15:19, 23 листопада 2022 р.
Надійне джерело

Вибухи на Львівщині: куди потрапили ворожі ракети 23 листопада

Козицький підтвердив ракетні удари на Львівщині. 

Як повідомив голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький, 23 листопада росія знову вразила важливу інфраструктуру області. Цього разу це були два ракетних удари по електропідстанції у Львівській області.

Наразі електроенергії немає у Львові, Яворівському та Червоноградському району. По всій території області застосовуються аварійні відключення світла. Графік планових відключень вже не діють. 

Максим Козицький підтвердив вибухи на Львівщині, Скрін - 032

Максим Козицький підтвердив вибухи на Львівщині, Скрін - 032

Яка ситуація у Львові після ракетних ударів по області? 

Голова ЛОВА підтвердив, що ракетних ударів 23 листопада по Львову не було. Однак через обстріл області місто залишилося повністю без світла. 

Мер Львова Андрій Садовий розповів, що у місті наразі не курсують трамваї та тролейбуси. Після закінчення повітряної тривоги у Львові почали курсувати додаткові автобуси, аби мешканцям було зручніше добиратися додому. 

Навчання у школах відмінили. До "відбою" діти перебували в укриттях. Зараз вихованців шкіл та дитсадочків батьки можуть забрати додому. 

У місті також є проблеми з водою та опаленням. Через відсутність електроенергії деякі будинки залишилися повністю без водопостачання. 

Обстріли критичної інфраструктури також вплинули на роботу систем оповіщення. Сповіщали про "відбій повітряної тривоги" машини з гучномовцями. 

У Львові водіїв просять бути уважними на дорогах. У місті Лева не працює 75% світлофорів. На складних перехрестях працюють патрульні, які регулюють рух. 

Садовий про ситуацію у Львові без світла, Скрін - 032

Садовий про ситуацію у Львові без світла, Скрін - 032

Читайте також: Львів без світла: як курсує транспорт та чи є проблеми із водопостачанням

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ракетний_обстріл_львів #львів_ракетні_удари #львівщина_обстріл_тец #тец_ракетні_обстріли #росія_обстріляла_тец #тец_ракетні_обстріли #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,25
43,65
PLN
10,02
10,10
Оголошення
live comments feed...