• Головна
  • 19 вересня у Львові прощатимуться із захисниками Ігорем Гриновцем та Олегом Штрайселем
18:27, 19 вересня 2022 р.
Надійне джерело

19 вересня у Львові прощатимуться із захисниками Ігорем Гриновцем та Олегом Штрайселем

На площі Ринок відбудеться міська церемонія прощання об 11:30.

20 вересня у Львові прощатимуться з двома захисниками 51-річним Ігорем Гриновцем та 33-річним Олегом Штрайселем, що загинули на війні. Міська церемонія прощання відбудеться у центрі міста. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради

Об 11:00 розпочнеться Чин похорону у Гарнізонному храмі, об 11:30 – міська церемонія прощання на площі Ринок. Олега Штрайселя поховають на Личаківському кладовищі, а Ігоря Гриновця – у рідному селі Романів на Львівщині.

Біографічні довідки ГероївІгор Гриновець - уродженець села Романів Львівської області. Проживав у місті Винники. Закінчив Львівський техніко-економічний коледж "Львівської політехніки". Із 1989 по 1991 рік проходив військову службу, у мирний час працював заготівельником взуття на приватному підприємстві "Стептер" та у товаристві з обмеженою відповідальністю "Ніка Захід".

Із початком повномасштабного вторгнення добровольцем став на захист України. Служив у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування "Захід" Сухопутних військ Збройних сил України. У Ігоря Гриновця залишилися батько, мати, рідна сестра, брат та цивільна дружина.

Ігор Гриновець, Фото: пресслужби Львівської міськради

Ігор Гриновець, Фото: пресслужби Львівської міськради

Олег Штрайсель - львів’янин, здобув середню освіту у селі Соколів Львівської області. У 2007 році закінчив Державний професійно-технічний заклад "Міжрегіональне вище професійне училище автомобільного транспорту та будівництва", здобув спеціальність "монтажник санітарно-технічних систем і устаткування, газозварник".

Із початком повномасштабного вторгнення добровільно вступив до лав ЗСУ. Служив у складі 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування "Захід" Сухопутних військ Збройних сил України. Виконував бойові завдання на території Луганської області, де отримав поранення. Одужавши, одразу повернувся на фронт. У Олега Штрайселя залишилися дружина, двоє дітей, брат та батько.

Олег Штрайсель, Фото: пресслужби Львівської міськради

Олег Штрайсель, Фото: пресслужби Львівської міськради

Читайте також: 208 доба повномасштабної війни: яка ситуація на фронті по всіх напрямках

Фото на головній: Романа Каймана 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #захисники #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...