• Головна
  • М’ясокомбінат ТзОВ «ЄВРОКОМЕРС» запрошуємо до співпраці: ресторани, готелі, кафе, ковбасні цехи, компанії з виготовлення напівфабрикатів, посередників
Новини компаній
15:00, 7 вересня 2022 р.

М’ясокомбінат ТзОВ «ЄВРОКОМЕРС» запрошуємо до співпраці: ресторани, готелі, кафе, ковбасні цехи, компанії з виготовлення напівфабрикатів, посередників

Новини компаній

Ви являєтесь власником закладів харчування, готелю чи мережі готелів, а може рітейлером чи переробником? У будь-якому випадку для того аби завжди гідно та нарівні вести свою діяльність тим самим пропонуючи своїм клієнтам продукцію найкращої якості, обов'язково завжди вкрай важливо турбуватися про наявність ароматного та свіжого м'яса у власному закладі. Для цього необхідно віддавати перевагу лише надійним постачальникам. До слова, сьогодні таким заслуговано вважається саме м’ясокомбінат ТзОВ «ЄВРОКОМЕРС», один із найбільших виробників та постачальників свіжої м'ясної продукції високої якості на території України.

М’ясокомбінат ТзОВ «ЄВРОКОМЕРС»  запрошуємо до співпраці: ресторани, готелі, кафе, ковбасні цехи, компанії з виготовлення напівфабрикатів,..., фото-1

Компанія постачає свіже м'ясо гуртом для бізнесу розпочинаючи з 2002 року. Тому якщо ви зацікавлені у гуртовій покупці свіжого, якісного м'яса за цінами від виробника, запрошуємо вас до співпраці. Отримайте гуртовий прайс перейшовши за посиланням https://tmyasa.com.ua/. Торгова Марка компанії «Територія М'яса», є основним реалізатором дрібно гуртової продукції компанії ТзОВ «ЄВРОКОМЕРС» у Львівській, Рівненські та Волинській областях.

Дрібно гуртовий відділ стрімко розвивається та розширює географію поставок, на сьогодні ми доставляємо м’ясо та півтуші у Львів, Борислав, Бурштин, Верхнє Синьовидне, Городок, Дрогобич, Дроговиж, Золочів, Комарно, Коти, Миколаїв, Моршин, Мостиська, Нижнє Синьовидне, Нижня Рожанка, Новий розділ, Новояворівськ, Рогатин, Самбір, Сколе, Славське, Старичі, Стрий, Східниця, Трускавець, Тухля, Ходорів, Чорний Остів, Яворів, Луцьк, Рівне та ін.

Доставка м’яса. Каталог продукції, що її можна замовити в ТМ «Територія М'яса»

М’ясокомбінат ТзОВ «ЄВРОКОМЕРС»  запрошуємо до співпраці: ресторани, готелі, кафе, ковбасні цехи, компанії з виготовлення напівфабрикатів,..., фото-2

Вам потрібна доставка м'яса гуртом, ми завжди готові запропонувати найширший асортиментний вибір дійсно свіжої та якісної продукції. Зокрема зараз ми ведемо мову про реалізацію наступних категорій:

  • свинина (елементи, субпродукти, напівтуші);
  • яловичина (елементи, субпродукти);
  • курятина (елементи, субпродукти);
  • різноманітні стейки та високоякісні напівфабрикати.

Основні переваги рішення замовляти м’ясо гуртом від ТМ «Територія М'яса»

М’ясокомбінат ТзОВ «ЄВРОКОМЕРС»  запрошуємо до співпраці: ресторани, готелі, кафе, ковбасні цехи, компанії з виготовлення напівфабрикатів,..., фото-3

Компанія спеціалізується на виробництві та доставці м'ясної продукції для Horeca. Тому якщо ви являєтесь власником закладів харчування та готелів, рітейлером або переробником (напівфабрикати, ковбаси, паштети), ласкаво просимо звертатися. Серед основних переваг співпраці нам окремо хотілося б відзначити наступні:

  • Доставка м’яса та м'ясної продукції відбувається напряму від виробника.

  • Вся продукція завжди у наявності. Широкий вибір товарів дозволить замовляти все необхідне вам в одному місті й без будь-яких обмежень по об'ємах.

  • Вакуумування продукції та нарізка. В роботі спеціалісти компанії вакуумують та використовують спеціальну нарізку і все це під потреби клієнтів.

  • Безкоштовна доставка замовлень. Спеціально для зручності та комфорту клієнтів в компанії потурбувалися про наявність власного автопарку аби можна було здійснювати доставку замовлень у зручний для клієнтів час.

  • Автоматичне інформування про виконання замовлень суттєво спростить та полегшить співпрацю. Віднині вам зовсім не потрібно хвилюватися про готовність замовлень та довго й виснажливо очікувати дзвінка на телефон. Оповіщення прийде автоматично.

  • 5Д зачистка – сучасна послуга, що дозволяє кожному клієнту компанії отримувати м'ясо без сала та сплачувати за те, що кожен замовляє.

Додатково відзначимо й те, що в компанії використовують європейську методологію обвалки та класифікації напівтуші. Не можна не згадати й про можливість утримування низьких цін реалізації продукції торгової марки за рахунок наявності власного виробництва.

Ви все ще не зробили замовлення? Вагаєтесь чи варто співпрацювати з ТМ «Територія М'яса»? Відкиньте геть усі сумніви та нарешті зробіть свій перший крок для того аби переконатися у доцільності вибору. Сьогодні задоволеними та постійними клієнтами компанії являються безліч власників великого та малого бізнесу. Ось чому компанія завжди бере на себе зобов'язання перед суспільством та виготовляє лише якісний та стовідсотково безпечний продукт, що відповідає міжнародному сертифікату харчової безпеки Food Safety System Certificate (FSSC) 22000. Тому якщо й ви за те аби годувати українські родини свіжим та доступним м'ясом, «Територія М'яса» залюбки вам у цьому допоможе.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,81
39,84
EUR
42,80
42,85
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...