• Головна
  • Із 25 серпня у Львові трамваї №1 та №2 курсують зі змінами
11:41, 25 серпня 2022 р.
Надійне джерело

Із 25 серпня у Львові трамваї №1 та №2 курсують зі змінами

Трамваї оминатимуть перехрестя на вул. Бандери в напрямку з центру міста.

25 серпня у Львові розпочинають демонтаж аварійної підпірної стінки на вул. Бандери – на перехресті з вулицями Дорошенка та Генерала Чупринки. На час робіт одна смуга вул. Бандери вздовж стінки буде закрита для руху. На другій смузі для автотранспорту організували двосторонній рух. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради

Трамваї №1 та №2 на час демонтажу оминатимуть це перехрестя в напрямку з центру міста. У напрямку до центру міста курсуватимуть за звичними маршрутами.  

Зокрема, трамваї маршруту №1 з Погулянки на Залізничний вокзал курсують по вул. Підвальній - вул. Городоцькій. А у зворотному напрямку – за звичним маршрутом: по вул. Бандери – вул. Дорошенка. Перший рейс з залізничного вокзалу – о 06:24, останній – 21:11. Із Погулянки перший рейс – о 06:40,  останній – о 21:50.

На час робіт трамваї №2 із вул. Пасічної на вул. Коновальця їдуть по вул. Франка - вул. Вітовського - вул. Нечуй-Левицького. У зворотному напрямку курсує за звичним маршрутом. Перший рейс з вул. Пасічної – о 06:30, останній – о  21:12. З вул. Коновальця перший рейс о 06:41, останній  - о 21:50.

Зазначимо, підпірна стінка на вул. Бандери – на перехресті з вулицями Дорошенка та Генерала Чупринки перебуває в незадовільному стані та є небезпечною, оскільки може обвалитися в будь-яку мить. Натомість там облаштують земляний відкос та громадський простір з новими зеленими насадженнями. Виконати всі роботи та відновити рух електротранспорту за звичними маршрутами планують до 15 жовтня цього року.

Трамваї №1 та №2 курсують за частково зміненими маршрутами, Фото: пресслужби Львівської міськради

Трамваї №1 та №2 курсують за частково зміненими маршрутами, Фото: пресслужби Львівської міськради

Читайте також: Було п'ять оповіщень про повітряну тривогу: як минув день 24 серпня у Львові та області

Фото на головній: Романа Балука

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #трамвай #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...