• Головна
  • Які заходи проведуть у Львові з нагоди Дня молоді: перелік подій
17:37, 9 серпня 2022 р.
Надійне джерело

Які заходи проведуть у Львові з нагоди Дня молоді: перелік подій

Перелік подій, що проведуть у Львові з нагоди Дня молоді.

12 серпня цьогоріч вперше за час незалежності День молоді в Україні відзначатимуть в Міжнародний день молоді. Із цієї нагоди у Львові проведуть низку заходів. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

День розпочнеться з акції "Молода кров для ЗСУ". О 08:30 у Львівському обласному центрі служби крові усі охочі можуть здати кров для наших воїнів. 

Із 11:00 в Італійському дворику можна буде відвідати виставку політичного плаката "Україна понад усе!" авторства знаних українських художників, зокрема Нікіти Тітова, Дмитра Дзюби та Дмитра Журавля. 

О 17:00 на проспекті Свободи на площі біля пам'ятника Тарасові Шевченку відбудеться Патріотичний концерт оркестру Кінологічного навчального центру Державної прикордонної служби України. Впродовж дня на цій локації також експонуватиметься виставка  "Зброя перемоги".

О 18:30 відбудеться благодійна гра MindGame у приміщенні MolodoZeleno на вулиці Джерельній, 20. В одній команді участь можуть брати від 4-х до 10 гравців. Необхідно попередньо зареєструвати команду до 11 серпня (16:00 год) за посиланням.

Окрім того, відбудуться заходи з нагоди Дня молоді і в громадах Львівщини. У Куликові відкриють молодіжний простір "Амбіт-Hall", що слугуватиме місцем розвитку та відпочинку. У Стрию організовують благодійну інтерактивну виставку "Емоції", де молодь представить свої власні творчі роботи, створені у час війни. Під час виставки також відбудеться презентація віршів, пісень, танців, які створені в час війни. 

У більшості будуть відбуватися благодійні турніри, квести, ярмарки, велопробіги, концерти молодих виконавців, нагородження молодіжних лідерів, кінопокази просто неба, тренінги про молодіжне лідерство. Загалом міські та селищні ради області запланували понад сотню молодіжних заходів.

Читайте також: Була загроза ракетного удару з Чорного моря: як минула доба на Львівщині станом на ранок 9 серпня

Фото на головній умовне: 032.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #День_молоді #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...