• Головна
  • Що таке тепловізор і для чого він потрібний
Новини компаній
12:55, 11 липня 2022 р.

Що таке тепловізор і для чого він потрібний

Новини компаній

Тепловізорами називають спеціальну оптичну техніку, яка дозволяє перетворити температурне випромінювання, яке невидиме для людського ока у зображення, за яким можна слідкувати на дисплеї приладу. Ознайомитись з різними варіантами техніки можна на сайті https://www.optics-pro.com.ua/teplovizori/.

Які завдання можна вирішити за допомогою тепловізора

Що таке тепловізор і для чого він потрібний, фото-1

Обладнання дозволяє вирішити чимало унікальних завдань. Наприклад, тепловізор дає можливість:

  • Виявити об'єкт у повній темряві. Тепловізор фіксує саме теплове випромінювання об'єктів, що уможливлює фіксувати об'єкти без зовнішнього освітлення.
  • Виявляти об'єкти навіть на великій відстані. Залежно від кута огляду та конкретної моделі, тепловізор здатний виявити рух об'єкта на відстані до кількох кілометрів. При цьому розмір об'єкта може не перевищувати пару пікселів від роздільної здатності матриці. Якщо поєднати це з попередньою особливістю, то цінність пристрою стає ще вищою.
  • Працювати у складних метеоумовах. Звичайно, під час дощу, снігу чи густого туману дистанція, на якій працює обладнання зменшиться, але вона все одно буде досить суттєвою.
  • Можливість «бачити» навіть засвічені місця. Якщо на звичайну камеру направити яскраве джерело світла, то на дисплеї нічого іншого не буде видно. У тепловізора такої проблеми немає, оскільки його не можна засліпити світлом, незалежно від того, наскільки яскравим воно буде.

Де придбати в Україні

Магазин Optics Pro пропонує широкий асортимент тепловізорів та іншого оптичного обладнання, з різними характеристиками та від різних виробників. Але всі вони об'єднані високою якістю та максимально вигідним співвідношенням якості та вартості. Більше інформації можна знайти на сторінці https://www.optics-pro.com.ua/teplovizori/.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...