• Головна
  • У Львові ветеран АТО огранізував пробіг на хендбайку, - ФОТО, ВІДЕО
15:02, 10 серпня 2021 р.
Надійне джерело

У Львові ветеран АТО огранізував пробіг на хендбайку, - ФОТО, ВІДЕО

Ветеран АТО хоче доїхати на хендбайку до Донеччини.

Як повідомляє 032.ua, ветеран російсько-української війни Сергій Салій організував пробіг на хендбайку "Від Карпат до Маріуполя". Чоловік планує до 19 серпня доїхати до Донеччини. Його маршрут розпочався 8 серпня з Ужгорода та проходитиме і через інші українські міста, зокрема, Львів.

Сергій розповів, що у самих містах він їздитиме на хендбайку, а між ними пересуватиметься на авто. У кожному місті він зустрічатиметься з іншими бійцями АТО, ООС та афганської війни. У Львові його також вийшли підтримати герої.

Такий хендбайк для Сергія придбали у Великобританії за 3 200 євро. Його купили за кошти волонтерів і тепер Сергій Салій може користуватися ним у повсякденному житті.

За словами Сергія Салія, хендбайк дуже зручний у використанні. Він перетворюється з велосипеда у звичайний інвалідний візок. Метою пробігу є об'єднання українців від Заходу до Сходу. У команді воїна АТО ще 8 його друзів, які підтримують Сергія та дають йому наснаги. Детальніше дивіться у відео.

Нагадаємо, що Сергій Салій воював на Сході у 2025 році, у тому ж таки році він отримав своє поранення. Снайперська куля розірвала йому кісний мозок. Після цього майже 6 років Сергій був на реабілітації, а цьогоріч вирішив помандрувати українськими містами.

Читайте також: У Львові виплатять по 100 тис. грн допомоги учасникам бойових дій: хто отримає

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#пробігльвів #ветераното #ветераноос #відкарпатдомаріуполя #хедбайк #новинильвів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,37
EUR
42,77
42,85
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...