• Головна
  • У Львові судитимуть підозрюваного у зґвалтуванні 12-річного хлопчика на Левандівці
12:09, 2 грудня 2020 р.
Надійне джерело

У Львові судитимуть підозрюваного у зґвалтуванні 12-річного хлопчика на Левандівці

1 грудня стало відомо, що слідчі поліції завершили досудове розслідування за фактом зґвалтування 12-річного хлопчика у Львові та скерували обвинувальний акт на розгляд суду. У скоєному підозрюють 18-річного львів'янина. 

За даними пресслужби поліції Львівщини, пригода сталася 18 червня цього року у парку на вулиці Роксоляни. Зловмисник відвів хлопчика до парку, де у приміщенні одноповерхової будівлі його зґвалтував. Правоохоронці встановили та затримали причетного до скоєння злочину у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

19 червня слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - від десяти до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Затриманому обрали запобіжний захід – тримання під вартою без визначення застави. Досудове розслідування завершили, обвинувальний акт скерували на розгляд суду.

Зазначимо, 20 черdня біля стін Залізничного райсуду Львова зібралися небайдужі, які вимагали справедливого покарання за вчинене. Громадськість обурив вчинок 18-річного місцевого мешканця. Львів'яни прийшли з плакатами "Педофілія - це злочин", "Кожна дитина має право на безпеку і дитинство", щоб продемонструвати свою позицію.

Читайте також: Чи будуть встановлювати Різдвяний ярмарок та головну ялинку 2020 у Львові: розповіли у мерії

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #кримінал #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,94
EUR
42,87
42,97
PLN
9,86
9,90
Оголошення
live comments feed...