• Головна
  • У Львові перед виборами містянам телефонують аноніми з агітацією та контрагітацією
22:07, 20 жовтня 2020 р.
Надійне джерело

У Львові перед виборами містянам телефонують аноніми з агітацією та контрагітацією

25 жовтня в Україні відбудуться чергові місцеві вибори, де львів'яни обиратимуть очільника міста, депутатів міської та обласної рад. Цього року кампанія відзначилася двома моментами: позитивним - збільшення кількості кандидаток у списках депутатів та на пост мера Львова, і негативним - брудним піаром та антипіаром.

Як передає 032.ua, про останній аспект, зокрема повідомив львівський активіст Антон Лягушкін, якому почали телефонували невідомі люди й агітувати голосувати чи не голосувати за певних кандидатів на міського голову. Два дзвінки відбулися в один день з інтервалом близько 30 хвилин, тож не виключено, що номери телефонів виборців "пробили" по різних базах даних. Антон Лягушкін вважає, що по базі даних звернень громадян до Львівської міськради.

"На цих місцевих виборах я вперше стикнувся із таким способом агітації і контрагітації, як "пробивання" по різноманітних базах (в описаних випадках – це бази даних звернень громадян до Львівської міської ради) і дзвінки виборцям. Цікаво, що дзвінки агітаційного і контрагітаційного змісту мали інтервал біля півгодини. Перший дзвінок – жіночий голос намагався проводити агітацію за одну мою знайому, із якою ми познайомилися через проблеми реконструкції вулиці Личаківської. Жінка назвала тільки своє ім’я. Другий дзвінок був контрагітаційний – чоловічий голос, який узагалі не назвав ні імені, ні прізвища, заявив, що розповість "шокуючі факти про одного депутата на ім’я Ігор". Цього пана я уже не чемно послав", - розповів Антон Лягушкін.

Нагадаємо, раніше сайт 032.ua розповідав про зареєстрованих кандидатів у мери Львова 2020 та кого висувають політичні партії у депутати міськради, а також про зміни до Виборчого кодексу, які вплинуть на проведення місцевих виборів у жовтні цього року. Додамо, що усього на цих виборах буде п'ять типів бюлетенів, кожен виборець отримає по чотири.

За матеріалами зі сторінки Антона Лягушкіна

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #львівські новини #Львів 032 новини #політика #вибори #агітація #місцеві вибори 2020 #піар #чорний піар
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,78
EUR
42,70
42,83
PLN
9,84
9,86
Оголошення
live comments feed...