• Головна
  • Виборчі бюлетені на Львівщині будуть п'ятьох кольорів: подробиці
13:12, 25 вересня 2020 р.
Надійне джерело

Виборчі бюлетені на Львівщині будуть п'ятьох кольорів: подробиці

Фото ілюстративне, з сайту ЛОДА

Фото ілюстративне, з сайту ЛОДА

25 жовтня у Львові та області відбудуться чергові місцеві вибори. Напередодні, 24 вересня, Центральна виборча комісія постановою №295 затвердила форми та колір виборчих бюлетенів з виборів депутатів до обласних, районних, міських, сільських та селищних рад і голів населених пунктів.

Як розповіла начальниця відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської облдержадміністрації Зоряна Павлів, виборчі бюлетені матимуть різні кольори. Для кандидатів у депутати Львівської обласної ради підготували блакитні бюлетені, до районних рад (7 районів, відповідно нового зонування) - світло-зелені, до міських рад обиратимуть 39 голів - світло-жовті бюлетені, до 18 сільських та 16 селищних рад області бюлетені будуть кремового кольору.

Окрім того, бюлетені з переліком кандидатів на посаду голови міста, села чи селища будуть світло-рожевого кольору. Усі виборчі бюлетені повинні бути надруковані державною мовою на однаковому папері та на одному аркуші відповідного кольору з текстовою частиною лише з одного боку.

Нагадаємо, раніше сайт 032.ua публікував детальний перелік змін, які стосуються виборчого процесу 2020 та які внесли до Виборчого кодексу за 100 днів до самого голосування. Змінилася також процедура непрямих виборів старост і їхні повноваження.

Читайте також: Кількість хворих на коронавірус у Львові та області станом на 25 вересня

За матеріалами Львівської ОДА

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #Львівщина #вибори 2020 #місцеві вибори #вибори міського голови Львова #вибори депутатів Львівської обласної ради #бюлетені
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...