• Головна
  • Тесла, Моцарт, Барні та ще семеро собачок шукають господарів, - ФОТО
18:01, 26 серпня 2020 р.
Надійне джерело

Тесла, Моцарт, Барні та ще семеро собачок шукають господарів, - ФОТО

Тесла, Моцарт, Барні та ще семеро собачок шукають господарів, - ФОТО

Львівське КП “Лев” продовжує шукати нових господарів для пухнастих улюбленців, що перебувають на підприємстві. Цього разу львів'ян просять прихистити десять неймовірних собак. 

Кореспондентка 032.ua пропонує познайомилися ближче із надійними друзями, отож публікує фото та коротку інформацію про них. Кожен із собачок потребує любові та вашої опіки. 

Зокрема, Ліза, яку можете побачити на першому фото, дуже зворушлива дівчинка. Їй 8 місяців. Вони любить людей. Знайшли її на вулиці Кос-Анатольського. Далі красунчик Рубі - це брат Лізи. Йому теж 8 місяців. Місце відблову - на  вулиці Хоткевича. Малята загубили одне одного на вулиці, а зусрілися на ЛКП "Лев". 

На третій світлині - Спарк, йому 3 роки. Його знайшли на вулиці Садівничій. Дружелюбний, врівноважений і дуже сумний. Ймовірно, він прийшов з іншого району міста. Наступний - Барні. Йому 1 рік. Знайшли цього хлопчика на вулиці Червоної Калини. Має дуже поганий зір, але досить добре орієнтується у просторі. 

Дівчинці Весті 1 рік. Її знайшли на вулиці Манастирського. Молода, лагідна, вихована, має солодкий вираз обличчя. Далі Моцарт, йому 4 роки. Місце відлову - вулиця Кн. Ольги. Вродливий, великий хлопець-ротвейлер. Локі 1 рік. Його знайшли на вулиці Тракт Глинянський. Молодий, чудовий хаскі. Не мав ні чіпа, ні жетона. Наразі шукають власників.

Далі на фото - Бой, йому 2 роки. Місце відлову -  вулиця Довженка. Милий хлопчик, метис спаніеля. Він був домашнім - гуляє на повідку, знає деякі команди. Багірі 1 рік, її знайшли на вулиці Червоної Калини. Молода дівчинка, схожа на лайку. Має ефектну зовнішність і гарну, доглянуту шерсть.

На останньому фото - Тесла, їй 2 роки. Дівчинку знайшли на вулиці Рубчака. Усі її цуцики, завдяки опікуну, вже в нових родинах. Вона також шукає турботливих господарів. 

Нагадаємо, ЛКП "Лев" розташоване у Львові на вулиці Промисловій, 56. Працює щодня з 8:00 до 20:00. Дізнатися деталі щодо вигулу собак і як їх можна забрати до себе - за телефоном: 068-53-54-545.

Читайте також: В Україні продовжили карантин до 1 листопада: які будуть зміни

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #собачки #ЛКП_"Лев" #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,76
EUR
42,74
42,90
PLN
9,85
9,90
Оголошення
live comments feed...