• Головна
  • В Україні продовжили карантин до 1 листопада: які будуть зміни
14:53, 26 серпня 2020 р.
Надійне джерело

В Україні продовжили карантин до 1 листопада: які будуть зміни

Фото умовне / з відкритих джерел

Фото умовне / з відкритих джерел

26 серпня Кабінет міністрів під час засідання уряду ухвалив рішення про продовження карантину в Україні ще на два місяці. Відтак, адаптивний карантин триватиме до 31 жовтня включно. 

Як повідомляє кореспондентка 032.ua, про це стало відомо із трансляції засідання. Окрім продовження карантину, відбудеться посилення обмежувальних заходів на території регіонів. За словами міністра охорони здоров'я Максима Степанова, це пов'язано із значним збільшенням кількості хворих та причинами, через які відбувається зростання захворюваності.

Обмежувальні заходи мають посилити у тих регіонах, в яких установлений "зелений" рівень епідеміологічної небезпеки. Зокрема, заборонити проведення дискотек, роботу розважальних закладів, нічних клубів та діяльність установ громадського харчування з організацією дозвілля. 

"При цьому, із Міністерством культури відпрацювали заборону на проведення концертів. Окрім тих, які проводяться закладами культури і для яких концертна діяльність упродовж останнього року є основним видом діяльності", - додав Максим Степанов. 

Зазначимо, відповідний проєкт постанови  Кабміну мають доопрацювативи впродовж доби. 

Нагадаємо, станом на 26 серпня в Україні лабораторно підтвердили 110 085 випадків захворюваності на коронавірус. З них - померли 2 354 людини, одужали - 53 454 осіб.

Читайте також: Як відбуватиметься навчання у школах із 1 вересня: нові протиепідемічні правила

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #карантин #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,98
40,04
EUR
43,15
43,25
PLN
10,01
10,05
Оголошення
live comments feed...