• Головна
  • А.Садовий про ділянку для арени під «Євробаскет-2015»: «Визначальним буде рішення баскетболістів»
14:52, 19 лютого 2013 р.

А.Садовий про ділянку для арени під «Євробаскет-2015»: «Визначальним буде рішення баскетболістів»

Як розповів сьогодні міський голова Львова під час спілкування з журналістами, місто Львів пропонує для будівництва критої арени для «Євробаскету-2015» ділянку на вул Ряшівській. Розглядаються й інші пропозиції. Кінцеве рішення мали б прийняти протягом тижня.

«На сьогоднішній день є декілька пропозицій. Пропозиція, яка лунає, яка вчора озвучувалась в обласній адміністрації, - це будівництво багатофункціонального комплексу замість стадіону «Україна». Ви знаєте мою пропозицію щодо будівництва багатофункціонального комплексу на вулиці Ряшівській. Звичайно, що визначальним буде рішення баскетболістів, тобто  ФІБА - це є організація, аналог УЄФА, яка має чітко дослідити всі пропозиції і прийняти рішення. Тому що мова йде про безпеку людей, транспортний коридор, дуже багато різних нюансів, які треба виконати.

Тому з сьогоднішнього дня така група працює у Львові. Вони ще раз детально будуть вивчати ті пропозиції. Я думаю, що за тиждень ми вже вийдемо на фіналізування цього питання і, в разі потреби, будемо приймати відповідні управлінські рішення. Тому що час будівництва такого комплексу складає 20 місяців. Бажано, щоб такий комплекс був готовий на початок 2015 року. Тому весною вже треба починати першу стадію робіт. Проект є готовий. Цей проект треба прив’язати до місцевості, треба чітко виконувати вимоки ФІБА, і звичайно, дивитися на кошторис, щоб він не був надто великий», - зазначив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, місто пропонує ділянку, що знаходиться на вул. Ряшівській-проектованій в Залізничному районі і є у власності Львівської міської ради. Загальна площа ділянки — 61271 кв м, площа ж самої арени мала б становити 5,8 га. Як розповів Андрій Павлів, директор департаменту містобудування, інвестор за основу для будівництва хоче використати литовський проект.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...