• Головна
  • Одна з найстаріших книгарень в центрі Львова закривається, щоб відкрилась одна з найкращих в Україні
16:20, 25 лютого 2020 р.
Надійне джерело

Одна з найстаріших книгарень в центрі Львова закривається, щоб відкрилась одна з найкращих в Україні

Книгарня "Глобус" на площі Галицькій, 12 закривається через збитковість. На її місці буде нова книгарня від видавництва Vivat.

Про це користувачі дізналися з дописів у мережі Facebook. Працюватиме книгарня, яку вважають однією з найстаріших (працює з 50-их років ХХ століття), до 28 числа. На дверях в книгарню висить відповідне оголошення - там розпродують стелажі, прилавки, столи та шафи.

Закривається книгарня, пише Zaxid.net, через збитковість - ніхто не купує книжок. Натомість у цьому ж приміщенні відкриє свою книгарню харківське видавництво Vivat. Наразі Vivat дислокується за адресою Дорошенка, 23, а відкриється на новому місці вона вже у квітні, розповів креативний директор видавництва Ігор Зарудко.

З'явившись у 2013 році, видавництво вже встигло стати одним з найбільш премійованих в Україні. За статистикою Книжкової палати, входить у трійку найбільших видавництв України за кількістю виданих найменувань і накладів.

Нагадаємо, що львівські бібліотекарі та продавці книжок порадили львів'янам книжки, які варто прочитати чи подарувати комусь із близьких.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#032.ua #Львів #новини #книжки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,85
EUR
42,85
42,90
PLN
9,86
9,89
Оголошення
live comments feed...