• Головна
  • На Стрийській у Львові просять облаштувати скейт-парк
13:25, 13 грудня 2019 р.
Надійне джерело

На Стрийській у Львові просять облаштувати скейт-парк

10 грудня мешканець Львівщини Володимир Гой створив електронну петицію до Львівської міської ради з вимогою облаштувати скейт-парк на вулиці Стрийській.

Автор звернення зазначив, що такий майданчик потрібен мікрорайону для проведення дозвілля та зайняття екстемальними видами спорту. Про це повідомляє кореспондент 032.ua. 

Отож, Володимир Гой пропонує облаштувати найбільший майданчик, площею близько 1200 м², для екстремальних видів спорту у Львові на вулиці Стрийській. Він пропонує його збудувати для людей, що займаються екстремальними видами спорту, щоб вони змогли вдосконалювати свої спортивні навички.

Станом на зараз, 13 грудня, за перший день петицію підтримало шість людей. Для розгляду у Львівській міськраді звернення має набрати 500 підписів львів'ян, до кінця збору підписів залишилося 57 днів. 

Нагадаємо, кореспондент 032.ua також повідомляв, що львів'яни просять змінити організацію руху на кільці Володимира Великого – Кульпарківська – Виговського. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #скейт-парк #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,10
EUR
42,92
43,10
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...