• Головна
  • Преображенська церква у Львові перетвориться на "Фабрику святого Миколая"
09:17, 12 грудня 2019 р.
Надійне джерело

Преображенська церква у Львові перетвориться на "Фабрику святого Миколая"

У п’ятницю, 13 грудня о 16:00, у храмі Преображення Господнього, що на вул. Краківській, 21 у Львові відкриють "Фабрику святого Миколая", що діятиме до 18 грудня включно в рамках щорічної благодійної акції "Миколай про тебе не забуде".

Як повідомили 032.ua організатори події, "Фабрика святого Миколая" відкривається за тиждень до свята. Цього року захід проводять уже вдев'ятнадцяте, щоби влаштувати свято для діток з малозабезпечених сімей: незабутні моменти та приємні подарунки не залишать байдужими нікого.

Упродовж шести днів тут працюватимуть волонтери - Помічники святого Миколая і готуватимуться влаштувати справжню казку. Їхня робота полягає в підготовці подарунків для потребуючих дітей, а саме: робота у відділах прийому подарунків, видача адрес, сортування, пакування, перевірка якості запакованих подарунків.

Фабрика Миколая

Фабрика Миколая

Цього року близько 450 волонтерів завітають до більш ніж 2000 дітей з 1300 сімей (багатодітних, малозабезпечених, учасників АТО). Всі помічники добре підготовлені для важливої святкової місії, для цього відвідали спеціальні вишколи.

"Запрошуємо усіх людей відвідати "Фабрику Святого Миколая", долучитися до акції "Миколай про тебе не забуде" та допомогти Чудотворцю принести радість, щастя та усмішки тим, хто цього справді потребує. Фабрика радо прийме іграшки, солодощі, канцелярське приладдя, дитячі книжки та засоби гігієни. Подарунки просимо приносити до 16 грудня у приміщення Храму Преображення (з 10.00 до 22.00). Також запрошуємо долучитися до акції водіїв-помічників св. Миколая, котрі мають змогу допомогти нам з перевезенням волонтерів та подарунків ввечері 18 грудня від "Фабрики" до домівок дітей, які з нетерпінням чекають візиту від Помічників Чудотворця", - зазначили організатори акції.

Нагадаємо, раніше сайт 032.ua показував, як працює Фабрика святого Миколая. У центрі Львова також працюватиме Хатинка святого Миколая, цього року резиденцію Чудотворця облаштують і на Сихові, і вперше запрацює Таємна майстерня святого Мкиолая.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #Миколай #Фабрика #свято #діти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...