• Головна
  • Рагулі тижня: дивіться підбірку з геніальним львівським паркуванням, - ФОТО
10:13, 10 грудня 2019 р.
Надійне джерело

Рагулі тижня: дивіться підбірку з геніальним львівським паркуванням, - ФОТО

Рагулі тижня: дивіться підбірку з геніальним львівським паркуванням, - ФОТО

Редакція видання 032.ua вирішила підібрати кілька прикладів того, як не треба паркуватися, якщо ви - власник автомобіля чи водій чужого авто. Благо, цей тиждень виявився доволі насиченим на водіїв, які зрідка думають про інших людей довкола себе в публічному просторі.

Цікаво було б дізнатися, як самі водії, представлені у підбірці, відповіли б на питання, чому вони саме так запаркувалися і чи не здається їм, що це трішечки дискомфортно для рівноправних їм громадян довкола.

По-перше, водії, представлені у підбірці, доволі часто порушують Правила дорожнього руху, що вже само собою викликає певний сумнів щодо адекватного розуміння ними того, як влаштовано громадський простір. Або вони просто цих правил не знають, що викликає не так сумніви, як побоювання за власне здоров'я.

А по-друге, хоча, можливо, мало кого це насправді хвилює, цим самим горе-водії наражаються на гнів народний, що в деяких випадках може не обмежитись самим тільки обурливим постом на Facebook-сторінці групи РАГУlive.

Нагадаємо, що редакція видання 032.ua також нещодавно зробила підбірку з найкурйознішими львівськими ДТП, в яких ніхто не постраждав.

Але чого тільки вартий водій, який вкусив правоохоронця, який його затримав, і намагався з'їсти свої прав. Чи працівник автосервісу, який сів не у свій автомобіль у стані алкогольного сп'яніння й вщент розвалив передню частину автівки, таранивши бетонні блоки.

Джерело інформації: РАГУlive

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032.ua #транспорт #водії #паркінг
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,81
39,85
EUR
42,82
42,86
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...