• Головна
  • Прикордонники та ДБР обшукали офіси “Львівобллісу” через рубку лісу на експорт, - ФОТО, ВІДЕО
12:28, 5 грудня 2019 р.

Прикордонники та ДБР обшукали офіси “Львівобллісу” через рубку лісу на експорт, - ФОТО, ВІДЕО

Працівники Західного регіонального управління Держприкордонслужби спільно з слідчими Державного бюро розслідувань (ДБР) провели обшуки в офісах “Львівобллісу” у Львові, Стрию та Славському через незаконну рубку деревини на експорт.

Як повідомила 5 грудня пресслужба Держприкордонслужби, обшуки проводили спільно з бійцями спецпідрозділу «Дозор» в межах кримінального провадження, порушеного за ч. 3 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

“Розслідування проводиться стосовно можливих неправомірних дій службових осіб Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, які за попередньою змовою із лісогосподарськими підприємствами Львівської області здійснювали вирубку деревини на експорт”, — йдеться у повідомленні ДПСУ.

Під час обшуків вилучили службову документацію з інформацією про вирубку, облік та реалізацію деревини для експорту за межі України. 

Досудове розслідування триває. Якщо правоохоронці доведуть неправомірність цих рубок лісу заради експорту, то винним може загрожувати від 3 до 8 років ув’язнення.

Нагадаємо, 26 листопада стало відомо, що у приміщеннях Головного управління Національної поліції у Львівській області детективи САП та НАБУ провели обшуки через можливе зловживання службовим становищем.

Джерело інформації пресслужба Держприкордонслужби України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #новини #Стрий #Славське #"Львівоблліс" #ліс #вирубка лісу #експорт #прикордонники #ДПСУ #ДБР #обшуки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...