• Головна
  • Будівлю Національної поліції у Львові обшукали
10:11, 27 листопада 2019 р.
Надійне джерело

Будівлю Національної поліції у Львові обшукали

26 листопада стало відомо, що у приміщеннях Головного управління Національної поліції у Львівській області детективи САП та НАБУ провели обшуки через можливе зловживання службовим становищем.

Про це повідомила Національна поліція Львова. Слідчі дії детективів Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) під процесуальним керівництвом Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) повністю санкціоновані.

Обшуки провели в рамках розслідування справи, яка тягнеться ще з липня цього року. Як повідомили у НАБУ, розслідування ведеться щодо імовірних зловживань з боку посадових осіб Головного управління МВС України у Львівській області під час будівництва житла для правоохоронців впродовж 2009 - 2014 років.

Наразі це вся інформація, яку надали правоохоронні органи. Кореспондент 032.ua намагався дізнатися подробиці розслідування, однак у пресслужбах НАБУ та Поліції відмовилися коментувати ситуацію, посилаючись на необхідність у збереженні таємниці слідства.

Нагадаємо, що НАБУ завершило розслідування проти ексдиректора Львівського бронетанкового заводу, якого підозрювали у внесенні неправдивих даних у електронні декларації. 

Джерело інформації: Національна поліція Львова

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032.ua #НАБУ #САП
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...