• Головна
  • На Сахарова у Львові облаштували велосмугу, але на неї вже скаржаться, - ФОТО
16:04, 13 вересня 2019 р.

На Сахарова у Львові облаштували велосмугу, але на неї вже скаржаться, - ФОТО

Днями на вулиці Сахарова у Львові облаштували велосмугу.

Про це повідомив у Фейсбуці директор ГО “Інститут просторового розвитку” Олег Шмід.

Також посадовець зазначив, що наразі трансміська веломагістраль від автовокзалу на Стрийській до Брюховичів готова на 80%.

Фото: Олег Шмід

Як у коментарі 032.ua розповів представник ГО “Зручне місто” Юрій Тер-Арутюнян, велосмуга на вулиці Сахарова є дуже потрібною для Львова,адже вона входить у схему веломережі, а це - прямий шлях сполучення різних велодоріжок в єдиний маршрут.

Велосипедисти вже активно їздять цим маршрутом, з появою велосмуг їм стане безпечніше. Щоправда, чув скарги на якість покриття. Після ремонту за "американською технологією" асфальт горбистий, а решітки дощоприймачів - нижче рівня дороги”, - зазначив Юрій Тер-Арутюнян.

За словами представника ГО “Зручне місто”, скаржаться на велосмугу власне велосипедисти, які вже встигли її “протестувати”.

У соцмережах також активно обговорюють велосмугу на вулиці Сахарова, зокрема її "рівне" покриття. Також користувачі Фейсбуку зазначили, що ніколи раніше не відчували такого дискомфорту від неякісного асфальту, як тепер на цій велосмузі.

Як розповіли в коментарі кореспонденту 032.ua представники "Львівській асоціації велосипедистів", раніше на двоколісному транспорті цією дорогою їздили і без велосмуги, а тепер - "справедливість відновлено", тож учасники асоціації планують регулярно їздити по велосмузі на вулиці Сахарова.

Нагадаємо, інформацію щодо велоінфраструктури міста можна знайти на Геопорталі Львова. Зокрема, на карті відображені існуючі та проектовані велодоріжки та велосмуги, пункти прокату велосипедів, в тому числі станції Nextbike, велопарковки та веломайстерні.

Додамо, раніше 032.ua розповідав, де у Львові взяти велосипед напрокат, що для цього потрібно і скільки це коштує.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua #велосмуга #велодоріжки #велоінфраструктура
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...