• Головна
  • На Сихові створять Міський простір інноваційної освіти: львів'ян запрошують до обговорення
17:22, 11 листопада 2018 р.

На Сихові створять Міський простір інноваційної освіти: львів'ян запрошують до обговорення

У рамках Тижня креативного підприємництва у Львові відбудеться ідеатон "Lviv Open Lab".

12 листопада з 16 до 20 години усіх охочих запрошують прийти в Центр Довженка (пр. Червоної Калини, 81) та дізнатися більше про майбутній простір інноваційної освіти "Lviv Open Lab", - передає 032.ua.

Уже наступного року на базі приміщень бібліотеки по пр. Червоної Калини, 58 має з'явитися мейкерспейс, який включатиме три лабораторії, майстерню, медіа-студію та лекторій для школярів і молоді. 

На Сихові створять Міський простір інноваційної освіти: львів'ян запрошують до обговорення, фото-1

Відтак, на зустрічі мають презентувати цей проект учням та їхнім батькам, вчителям, науковцям, представникам компаній, які можуть брати участь практичних заняттях, проводити курси робототехніки, займатися в майстерні; напрацювати ідеї наповнення простору тощо.

Вхід вільний, реєстрація за посиланням.

Читайте також: Міжшкільна обсерваторія, ляльковий сквер і пригодницьке містечко: 7 проектів, які хочуть реалізувати у Галицькому районі

Нагадаємо, що цього року у системі "Прозорро" відбулися торги на реконструкцію приміщень бібліотеки на пр. Червоної Калини, 58. Ремонтні роботи в майбутньому інноваційному просторі має виконати ТОВ "Економбуд-ЛВ" за 6 мільйонів 988 тисяч 883 гривні до кінця 2019 року. Зазначимо, що це підприємство зареєстроване у Львові по вул. Бакинській, 11. Засновником і керівником є Лега Василь Григорович. Основний вид діяльності компанії - будівництво житлових і нежитлових будівель.

За попередньою інформацією, мейкерспейс буде обладнаний 3D-принтером, швейною машиною, оверлоком, комп’ютерами, лабораторним обладнанням, і тут можна буде створити власного робота, ракету, створити програму, дізнатися як зробити патент та багато іншого. Цього року у бюджеті розвитку міста на створення інноваційного простору виділено 2,3 млн грн.

Окрім цього, триває голосування за реалізацію цього проекту на Громадському бюджеті 2018: проект №33 зареєстрований у Сихівському районі, на його реалізацію потрібно 2 мільйони 894 тисячі 951 гривня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #Сихів #медіатека #інноваційний_простір #реконструкція #бібліотека #освіта #проект
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...