• Головна
  • Міжшкільна обсерваторія, ляльковий сквер і пригодницьке містечко: 7 проектів, які хочуть реалізувати у Галицькому районі
Громадський бюджет
14:20, 11 листопада 2018 р.

Міжшкільна обсерваторія, ляльковий сквер і пригодницьке містечко: 7 проектів, які хочуть реалізувати у Галицькому районі

Громадський бюджет

1 листопада у Львові розпочався етап голосування за проекти, подані львів’янами на Громадський бюджет. До 15 листопада мешканці міста можуть віддати два своїх голоси за великий та малий проект, який на їхню думку, слід втілити у життя.

Сайт 032.ua відібрав найбільш цікаві проекти з поданих для реалізації у центральному районі міста та пропонує ознайомитися з ними нижче.

Міжшкільна Міська Обсерваторія - AstroLviv

Валентина Крижановська у проекті №29 пропонує на базі державної СЗШ “Будокан” (вул. Шухевича, 2-4) створити освітній і науковий простір для дітей - міжшкільну обсерваторію. Сучасний телескоп дозволить спостерігати і отримувати інформацію із космосу, програмне забезпечення - її опрацьовувати, перетворювати у кейс-уроки та ділитися ними з учнями України. Школа східних мов та єдиноборств уже має приміщення для обновки та може похвалитися рівнем цифрової компетентності учнів. Вартість проекту: 499 тисяч 919 гривень.

Сквер "Скульптури"

Облаштувати прилеглу до коледжу ім. Труша територію по вул. Снопківській, 47 пропонує Ольга Коцовська у проекті №34. На оновленому просторі зможуть комфортно відпочивати студенти трьох навчальних закладів, що межують з цією територією. Вартість проекту: 399 тисяч 936 гривень.

Благоустрій скверу на межі вулиці Вічевій та площі Данила Галицького

Проект №161 від Сергія Іваха передбачає реконструкцію скверу на межі вулиці Вічевої та площі Данила Галицького, з метою його перетворення на відпочинкову зону для мешканців Львова. Вартість проекту: 499 тисяч 600 гривень.

Ляльковий сквер

Створити новий громадський простір біля Театру ляльок на пл. Данила Галицького пропонує його директорка Уляна Мороз у проекті №142. У сквері будуть проводити вуличні вистави та різноманітні події, встановлять фонтан “театр води”, креативні лавки, велопарковку, освітлення з сонячними батареями та зарядними станціями, питні фонтанчики, wi-fi та дитячий простір. Вартість проекту: 2 мільйони 928 тисяч 400 гривень.

Читайте також: Замість паркінгу перед Львівським театром ляльок буде пішохідна зона

Оновлення парку Івана Франка

Колишній Єзуїтський сад, а нині - парк Франка у Львові потребує нових дерев, - так вважає авторка проекту №119 Ольга Криворучко. Парк не лише найстаріший у місті та Україні, але й є пам’яткою садово-паркового мистецтва. Відтак, завдяки досадженню нових дерев та кущів, буде підсилено існуючу композицію парку і додасться гармонії до середовища відпочинку львів’ян. Вартість проекту: 499 тисяч 850 гривень.

Встановлення підйомників для людей з обмеженими можливостями у відділеннях КНП «4МКЛ м. Львова»

Міжшкільна обсерваторія, ляльковий сквер і пригодницьке містечко: 7 проектів, які хочуть реалізувати  у Галицькому районі, фото-14

Проект №118 від Ярослава Чуловського передбачає встановлення платформи сходового підйомника, яка переміщається за допомогою пульта, у приміщеннях комунальної 4-ї міської клінічної лікарні на вул. Свенціцького,3, вул. Стецька,3 вул. Фредра, 2. Підйомник допоможе людям з обмеженими можливостями самостійно дістатись до потрібного медичного працівника та отримати кваліфіковану медичну допомогу. Вартість проекту: 400 тисяч гривень.

Пригодницьке містечко для дітей

Матвій Дух в проекті №53 пропонує облаштувати безкоштовний громадський освітньо-ігровий простір для дітей у Парку культури. Пригодницьке містечко розраховане на дітей, віком 6 - 14 років та складається з лазанок, канатної переправи, тарзанки, драбини, павутини та інших “перешкод”. Передбачається також амфітеатр, де можна проводити лекцій, майстер-класи, виступи, заняття з таборування від пластунів тощо. Вартість проекту: 499 тисяч 900 гривень.

Читайте також: Громадський бюджет Львова: як проголосувати

Повне або часткове копіювання матеріалу забороняється та вважається порушенням авторських прав.

Більше про цікаві проекти Громадського бюджету можна прочитати ТУТ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #громадський_бюджет #бюджет_участі #проект #голосування #сквер #простір #діти #розвиток #Галицький_район
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,83
EUR
42,76
42,80
PLN
9,81
9,84
Оголошення
live comments feed...