• Головна
  • На Сихові хочуть за 7 мільйонів оновити бібліотеку
17:04, 27 липня 2018 р.

На Сихові хочуть за 7 мільйонів оновити бібліотеку

Вартість реконструкції приміщень ЦБС на проспекті Червоної Калини оцінюють у майже 7,2 млн грн.

Візуалізація майбутньої бібліотеки на Сихові

15 серпня стартують відкриті торги у системі “Прозорро” щодо реконструкції приміщень Централізованої бібліотечної системи для дорослих на проспекті Червоної Калини, 58, - передає кореспондент 032.ua.

Попередньо, вартість реконструкції бібліотеки оцінили у 7 мільйонів 121 тисячу 865 гривень 20 копійок. Отримати оновлені приміщення сподіваються до кінця грудня 2019 року.

Читайте також: Чому водіям автобусів у Львові потрібні облаштовані кінцеві зупинки

За вказані кошти, підрядник повинен: демонтувати внутрішні цегляні стіни, встановити двері та перегородки, підвісні стелі, зробити гідроізоляцію, облаштувати покриття на підлогах, водопостачання та водовідведення, провести електромонтажні роботи, встановити опалення та вентиляцію, влаштувати комп’ютерну мережу і пожежну сигналізацію, встановити відеонагляд тощо.

Нагадаємо, оновлена бібліотека на проспекті Червоної Калини має стати інноваційним простором MakerSpace з лабораторіями, виставковим залом, лекторієм, майстернею та медіатекою. Із бюджету розвитку міста Львова на цей проект, за попередньою інформацією, виділять 2,3 млн грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #тендер #закупівлі #ремонт #оновлення #бібліотека #ЦБС #Сихів #медіатека #інноваційний_простір #032.ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...