• Головна
  • Львів’яни вимагають створити на базі колишньої школи-інтернату №2 заклад освіти
09:44, 30 жовтня 2018 р.

Львів’яни вимагають створити на базі колишньої школи-інтернату №2 заклад освіти

25 жовтня депутати Львівської облради прийняли рішення включити нежитлові приміщення на вулиці Короленка,7 у Львові до Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад області, що підлягають приватизації способом аукціону з умовою продажу для освітній цілей.

У зв’язку з цим, громадська організація “Батьківська рада Львівщини” вимагає від влади міста Львова викупити ці приміщення, де була школа-інтернат №2, та створити там новий заклад освіти, - передає 032.ua.

Читайте також: Львів'яни вимагають заборонити будівництво багатоповерхівок без появи нових шкіл та садків

Електронну петицію з відповідними вимогами зареєструвала голова ГО “Батьківська рада Львівщини” Олена Пономарева на сайті Єдиної системи місцевих петицій 29 жовтня.

Авторка петиції зазначила, що раніше навколо колишнього корпусу школи-інтернату №2 були скандали, судові та навіть кримінальні справи. Але зараз приміщення може прислужитися місту, де тотально не вистачає приміщень навчальних закладів для дітей - садків та шкіл.

Додамо, аби петицію опрацювали у ЛМР, вона має набрати 500 і більше підписів львів'ян за два місяці з моменту публікації. Станом на нині її підписало 22 людини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #освіта #Львівщина #школа #ЛМР #Батьківська_рада
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...