• Головна
  • У Львові мешканці вулиці без покриття просять зробити дорогу
12:01, 14 березня 2018 р.

У Львові мешканці вулиці без покриття просять зробити дорогу

14 березня на сайті Єдиної системи місцевих петицій з’явилося прохання від мешканців вулиці Рубінової у Шевченківському районі Львова.

Львів’яни просять у депутатів Львівської міськради допомоги нарешті зробити ремонт дороги на вказаній вулиці, - інформує кореспондент сайту 032.ua.

Читайте також: Де у Львові можна купити еко-товари. Локації.

“На нашій вулиці Рубінова дорога не має жодного покриття. Вулиця є звичайною комунальною дорогою, яка в спеку засипає навколишні будинки, огорожі, подвір’я пилюкою, а в дощ розмокає болотом, до неможливості проїзду чи проходу. Звичайно, що такі умови користування соціально – інфраструктурними благами загартовують наш характер та економлять бюджетні кошти, але ви як влада, могли б нам допомогти щодо покращення умов нашого проживання та пересування по вулиці”, - йдеться у тексті петиції.

У Львові мешканці вулиці без покриття просять зробити дорогу, фото-1

Як зазначає авторка петиції Наталія Дайко, у вересні 2016 року без попередження розпочали земляні роботи: приватна фірма розкопала понад 600 метрів дороги, а за місяць залишила розбиту дорогу, якою неможливо користуватися.

Читайте також: Тест: вгадай відомих львів'ян по фото.

“Просимо Вас допомогти відновити дорожнє покриття вулиці Рубінова від будинку №1 до будинку №30 і проконтролювати виконану роботу”, - резюмували львів’яни у петиції.

Додамо, що для того, аби петицію розглянули у Львівській міськраді, вона має набрати 500 електронних підписів від мешканців за 60 днів.

Нагадаємо, у Львові вулицю Личаківську можуть ремонтувати до липня. Місцеві мешканці незадоволені та вимагають облаштувати нормальний об’їзд.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #дорога #вулиця #Рубінова #Шевченківський_район #ремонт #покриття #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...