• Головна
  • У Львові відновлять роботу соціальних маршруток для студентів
10:41, 29 серпня 2017 р.

У Львові відновлять роботу соціальних маршруток для студентів

Фото: www.varianty.lviv.ua

Фото: www.varianty.lviv.ua

Студенти Франкового університету, які живуть у гуртожитках на Пасічній та вулиці Медової Печери, зможуть їздити на навчання за 2 гривні.

Запустити спеціальні студентські маршрути планують з початком навчального року, інформують у прес-службі Львівської міської ради.

За словами заступника мера Львова з питань житлово-комунального господарства Сергія Бабака, такі маршрутки мають почати їздити уже з 4-го вересня.

«Два соціальні маршрути, які раніше уже діяли на цих напрямках, не були достатньо завантажені, тому, вірогідно, з вересня ми залишимо лише один з маршрутів або ж тут курсуватимуть два менших автобуси», — зазначив Сергій Бабак.

Нагадаємо, через ремонт Личаківської та тимчасове зупинення руху трамваїв № 2 та 10 у цьому напрямку, студентам виділили додаткові маршрутки з вартістю проїзду 2 гривні.

Маршрути розпочали діяти з 27-го березня, відправляючись від гуртожитків № 2 і 3 на вул. Медової Печери та із вул. Пасічної, 59 (біля відділення «Ощадбанку»). З обох зупинок виїжджали автобуси о 7:30, 7:45 та 9:15.

Додамо, соціальними маршрутками могли їздити лише спудеї, що показали студентський квиток. Автобуси доїжджали до пл. Галицької, не роблячи проміжних зупинок.

Читайте також на нашому сайті: Як курсують нічні автобуси у Львові: графік руху, маршрути і вартість

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#соціальні_маршрутки
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...