• Головна
  • Долю 9 травня у Львові буде вирішувати суд
14:47, 8 травня 2012 р.

Долю 9 травня у Львові буде вирішувати суд

Львівська міська рада скерувала позовну заяву до Львівського окружного адміністративного суду з вимогою заборонити проведення акцій 9 травня у Львові.

Про це повідомляє прес-служба міськради.

Нагадаємо, до Львівської міської ради надійшло 8 заявок на проведення заходів 9 травня. Рада була вимушена звернутись до суду з проханням заборонити проведення акцій 9-го травня.

Сьогодні, 8 травня, о 15.00 год має відбутись судове засідання.

"Раніше ми отримали 4 заявки. Вчора було подано ще 4 заявки на проведення заходів 9 травня. Ми просимо суд заборонити всі акції. Мова йде про те, що проведення акцій може бути заборонено лише судом і лише з метою забезпечення громадського порядку. Юридичне управління ЛМР має достатньо підстав вважати, що задекларовані у заявках акції можуть спричинити загрозу громадській безпеці на 9-те травня, тому ми звернулись до суду", пояснив начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич.

Нагадаємо, представники Львівського міського комітету Соціалістичної партії України 9 травня хочуть проводити мітинг на Пагорбі Слави з 10.30 до 13.00 год.

Громадська організація «Ідея Нації» 9 травня з 09.00 год до 20.00 год планує проводити екологічну акцію в рамках підготовки міста до Євро 2012 під гаслом «Очисти своє місто!» також на Пагорбі Слави та на Марсовому полі.

ЛО МГО «Сокіл» заявила про проведення 9 травня з 06.00 год до 22.00 год поминальних заходів з вшанування жертв Другої світової війни. Місця проведення акцій – Монумент Слави, Холм Слави, Марсове поле, центральна частина міста. Як зазначають у ЛО МГО «Сокіл», у рамках акцій протягом дня заплановані молодіжні флеш-моби, траурні віче, молебні пам’яті.

Львівська міська Рада Організації ветеранів України планує 9 травня провести 2 заходи: мітинг та покладання квітів о 10.00 год на Солдатському кладовищі та о 11.30 год на Пагорбі Слави, а також піший похід учасників від Солдатського кладовища до Пагорба Слави.

ГО «Ідея Нації» хоче проводити 9 травня з 9:00 до 20:00 год. екологічну акцію «Очисти місто лева від бруду та ганьби!». Місце проведення – Пагорб слави на вул.Пасічній та Марсове поле.

Львівська міська Рада організації ветеранів України планує покласти квіти на Пагорбі слави, Солдатському кладовищі о 11:00 год.

ВГО «Товариство Відродження Української нації» подала заявку на проведення масового заходу з вшанування жертв Першої та Другої світової воєн на Пагорбі слави з 11:00 до 14:30 год.

Також надійшла заявка від УДЮМК Галицького району Львова щодо запуску в небо небесних ліхтариків. Місце масового заходу – площа перед пам’ятником Т.Шевченку, пр.Свободи. Час – з 21:00 до 22:00 год.

Як поінформували у ЛОДА, 9 травня у межах державних святкових заходів о 11:00 год. відбудеться урочисте покладання квітів до пам’ятника Невідомому солдату на Пагорбі слави.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...